a ja se wyskocze ze ślubnym biedronem na 2 dni di Lądka Zdroju na wekend we dwoje -spanko ,jedzonko, i po 4 zabiegi dla każdego no i dancing obowiązkowo ale to już nasza inwencja twórcza jak ktoś ma ochotę to trzeba zrobić rezerwejszyn my jedziemy 31.07-01.08
witajcie wszyscy.wróciłam.długo mnie nie było. wybaczcie.winna jestem wytłumaczenie ,najpierw był urlop.wspaniale się opaliłam i wypoczęłam.jak wróciłam to się okazało,że mam iść do roboty.na 5-tą rano niefajnie było wstawać ale wiadomo,że jak kasa potrzebna to mus.w ciągu dnia to nie było kiedy zajrzeć a wieczorem to już padałam z nóg.wnuczek siedział przy kompie zamiast mnie bo ostatni tydzień wakacji postanowił spędzić u mnie.jak zawiozłam go do domu to zabrałam młodszego wnusia i następny tydzień miałam zajęty.a w tym tygodniu znów pracuję na rano.nie wiem kiedy przebrnę przez wszystkie posty które napisaliście podczas mojej nieobecności.sporo się działo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum