Dzisiaj zalogowałam sie na forum, mam nadzieje, że dowiem się tutaj czegoś ciekawego na temat leczenia swojej choroby. Mam 21 lat, studiuję, w wolnych chwilach słucham muzyki, trochę czytam, maluję i tańczę. To chyba tyle na mój temat.
Chcialabym i ja sie przywitac mam juz pare wpisow ale sie nie przedstawilam mam 45lat z pania l nieodloncznie juz jakies 8lat w tym roku jest strasznie jestem juz po dwoch zastrzykach bez wyraznej poprawy bo mam dodatkowo alergie jak ja to mowie na wlasne nerwy nic na mnie nie dziala na cygnolinke jestem uczulona mocznik tez tak ze widzicie niewiele mi pozostaje czasami watpie czy to aby napewno luszczyca a nie toczen skorny tego drugiego objawy mi bardziej pasuja no ale nie moge trafic lekarza ktory by to dokladnie zdjagnozowal i tak sie mece juz tyle lat zero slonca i radosci z lata dlugi rekaw spodnie i tylko tyle moge jak czytam wasze wpisy co wam pomaga tez bym tak chciala ale co zrobic
dzieki wielkie za powitanie milo jest wiedziec ze nie jest sie samemu z tym paskudztwem a ja niestety czuje sie osamotniona i nierozumiana w walce z tym czyms choc mam duza rodzine wsparcia zero mam jednak kolezanke ktora sie nie boi ze sie zarazi czego nie moge powiedziec np.o wlasnej siostrze
dzieki wielkie za powitanie milo jest wiedziec ze nie jest sie samemu z tym paskudztwem a ja niestety czuje sie osamotniona i nierozumiana w walce z tym czyms choc mam duza rodzine wsparcia zero mam jednak kolezanke ktora sie nie boi ze sie zarazi czego nie moge powiedziec np.o wlasnej siostrze
Ja nie mam problemu z ludźmi. Albo może inaczej - oni nie mają problemu z moją chorobą. Chociaż raz zdarzyło się tak, że koleżance z pracy wyskoczyła jakaś wysypka na szyi. Ona oczywiście zapewniała mnie, że wie wszystko o łuszczycy. Wie, że nie można się zarazić, ale patrzyła się na mnie podejrzanie i dawała mi jednak do zrozumienia, że się zastanawia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 1:39 pm
Basieńko a może rodzinkę podedukować troszkę trzeba....też tak czasem bywa Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum