Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 1:07 pm
ŁUSZCZYCA JEST CHOROBA NIEULECZALNA!!! JEST UWARUNKOWANA GENETYCZNIE!!!
Można jej obiawy ZALECZYC spowodowac REMISJE ale jej nie wyleczy nic wiec przestań ludziom robic wode z mózgu.Poczytaj troszke w necie,pogadaj z lekarzami....i dokładnie sprawdz dle kogo PRACUJESZ! i w czyim imieniu występujesz
o samym preparacie nie chciałbym mówić, rośnie on sobie na łąkach, w lasach,
mogę tylko zapewnić o jego skuteczności. Bardzo ważne jest aby stosowanie
było właściwe, dla każdej osoby indywidualne dobrana dawka i częstotliwość.
Efekty leczenia mogą być różne, dla jednych może to trwać ok. 4 tygodnie,
dla drugich kila miesięcy.
Sam specyfik nie jest lekiem idealnym, nie można go stosować samodzielnie
bez nadzoru dermatologa, zwłaszcza w pierwszym etapie leczenia. Wszelka
pomoc medyczna niestety kosztuje, a konieczna jest ona przez pierwsze 9 dni.
Zgrupowanie kilkunastu lub kilkudziesięciu osób w jednym pensjonacie pozwoli
na znaczne obniżenie kosztów.
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 3:37 pm
Oczywiscie brane jest pod uwage też i to ze KAZDY z nas choruje inaczej!Łuszczyca to niestety nie jest zapalenie gardła gdzie jest leczenie standart i gotowe.Nie ma jednego leku na wszystkie rodzaje i skutecznego dla wszystkich.Jeszcze raz powtarzam że proponujecie tylko kolejną metode,która niektórym moze pomóc w zaleczaniu skutków natomiast nie spowodujecie wyleczenia bo jest to po prostu NIEMOZLIWE.
To że wiedza(czasem niedouczonych ) lekarzy kosztuje to kto jak kto ale my wiemy doskonale.Już nie jeden "Wynalazca" upasł był sie na naszej ufnosci w jego dobre intencje
Oczywiscie brane jest pod uwage też i to ze KAZDY z nas choruje inaczej!Łuszczyca to niestety nie jest zapalenie gardła gdzie jest leczenie standart i gotowe.Nie ma jednego leku na wszystkie rodzaje i skutecznego dla wszystkich.Jeszcze raz powtarzam że proponujecie tylko kolejną metode,która niektórym moze pomóc w zaleczaniu skutków natomiast nie spowodujecie wyleczenia bo jest to po prostu NIEMOZLIWE.
To że wiedza(czasem niedouczonych ) lekarzy kosztuje to kto jak kto ale my wiemy doskonale.Już nie jeden "Wynalazca" upasł był sie na naszej ufnosci w jego dobre intencje
Szater zbierz grupę i jedźcie na rybki na Słowację. Serio warto.
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 7:45 am
W sumie jakbym już miała jechac to .....do Szczecina.Przy leczeniu ważne jest także otoczenie,kontakt z leczeniodawcą...a Ciebie ...odbieram ... b.b.b pozytywnie.Jestes profesjonalistą i to ma też duze znaczenie......porównaj swoje posty a posty proponujace wyleczenie poparzeniem czy jakas tam roslinką.....przyjeżdzajcie na wczasy....wyrzucajcie kase....kupujcie kota w worku....bo ja was ..WYLECZE
Ps.rybki by teraz na mnie nie pojadły...lato jest....wysypów brak(dzięki Bogu ) a to co jest...to słonko i cygnolinka załatwi.....ale.....o Szczecinie mysle
Dlaczego tak popierasz tych ze Słowacji-jezeli można zapytac?-oni sie u Pawła na forum tez reklamowali-ale to twoja konkurencja
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 12:35 pm
mój Boże dlaczego odnosze wrazenie że dla niektórych osoba ,która ma 52 lata musi miec....najmniej ...demencje starczą...o braku logicznego myslenia...nawet nie wspomnę....
W sumie jakbym już miała jechac to .....do Szczecina.Przy leczeniu ważne jest także otoczenie,kontakt z leczeniodawcą...a Ciebie ...odbieram ... b.b.b pozytywnie.Jestes profesjonalistą i to ma też duze znaczenie......porównaj swoje posty a posty proponujace wyleczenie poparzeniem czy jakas tam roslinką.....przyjeżdzajcie na wczasy....wyrzucajcie kase....kupujcie kota w worku....bo ja was ..WYLECZE
Ps.rybki by teraz na mnie nie pojadły...lato jest....wysypów brak(dzięki Bogu ) a to co jest...to słonko i cygnolinka załatwi.....ale.....o Szczecinie mysle
Dlaczego tak popierasz tych ze Słowacji-jezeli można zapytac?-oni sie u Pawła na forum tez reklamowali-ale to twoja konkurencja
Dziękuję że myślisz o Szczecinie. Zapraszam serdecznie. A tych ze Słowacji nie popieram tak żeby popierać. Po prostu. Oni zajmują się leczeniem skóry przy łuszczycy. Są lekarze, jest konsultacja itd. Jest ktoś kto ma pojęcie o leczeniu tej choroby tzn skóry, przy pomocy tej rybki. I bliżej niż Turcja czy Izrael. Ja pojęcia nie mam. Mam tylko te rybki. I gonie każdego kto dzwoni i się mnie pyta czy ja LECZĘ! Ja nie leczę. Mam te rybki owszem ale to jest jako zabieg kosmetyczny. Chce ktoś próbować proszę bardzo ale co do leczenia.... nie potrzebuję kłopotów. Izb lekarskich itp.
Pozdrawiam serdecznie
A konkurencja dla mnie to nie jest. Na swojej stronie kazałem umieścić link do nich. Rybka pomaga i pod kontrolą fachowców z pewnością przynosi efekty. Za parę dni stronka będzie działać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum