rafklim..........
Ja osobiście polecałabym Ci PHARMACERIS P-żel do mycia ciała i skóry głowy.Wiem co znaczy swedzenie i łuska w uszach bo sama się z tym borykam od dawna.Z kremami jest ten problem że zatykają małżowinę i jest to dość nieprzyjemne.Ten zel może i nie wyleczy Ci ł(jeśli to jest ł)ale na pewno sprawi że łuski nie będą się robiły tak często i nie będą tak grube jak dotychczas.A na stopę możesz kupić PHARMACERIS P-balsam do ciała.Działa rewelacyjnie.Oba te środki są przeznaczone do skóry dotkniętej łuszczycą i są do kupienia w aptece bez recepty.
Nie chodzi mi o to co to jest bo juz poczytalam na ten temat ale o to czy ktos z was mial takie badania pisalam pare postow wczesniej mialam je robione ze wzgledu na bol stawow
Jeśli chodzi o przeciwciała to w łuszczycy limfocyty T zachowują się nienaturalnie. Część z nich jest nadpobudliwa i wymusza nadmierne produkowanie skóry, przez co nowe partie skóry są wypychane ku powierzchni i w ten sposób powstaje łuszczyca - niewykształcona, niedojrzała łuszcząca skóra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum