Przeciez moja wypowiedz....mam nadzieje nikogo nie urazila. Jestesmy tutaj po to,zeby sie dowiadywac roznych ciekawych,pomocnych w naszej chorobie informacji.
Witam Poszukuje osoby, która wybiera się w najbliższym czasie / bądź ma ochotę wybrać się do Turcji na rybki .
Dlaczego?
1-osobowy pokoj dla 1 pacjenta -404 zl (3 posilki dziennie)
2- osobowy pokoj dla 2 pacjentow -584 zl (3 posilki dziennie)
Już chyba odpowiadałam na taki post
Ponawiam odpowiedz: Szczecin bliżej i taniej a troszke dalej ale też bliżej i taniej Słowacja
Szater witaj,
Była u mnie pani dr dermatolog. którą odwiedza moja klientka z tymi problemami. mówi że naprawdę rybka bardzo ładnie oczyszcza łuskę a to jest pierwszy krok do leczenia. Błędowska się nazywa. Zrobiłem stronkę www.fishpedicure.pl oceń proszę
O nieźle - wizualnie podoba mi się stronka. Nie mam czasu się przyjrzeć jej na razie, ale dodam do zakładek. Być może w przyszłości będę promował Cię na swojej stronce, jako jedną z metod niekonwencjonalnych ale na razie się wstrzymam - muszę wszystko ładnie poukładać u siebie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 1:17 pm
Stronka jasna i przejrzysta-podoba mi sie.
Paweł my to chyba sie porozumiewamy telepatycznie,własnie pomyslałam że poprosze cie o zamieszczenie tej stronki na twoim forum.
Osobiscie bede polecac , zawsze i wszędzie to co znajduje sie w Polsce.Nie każdego stac na Turcje(własnie wyrabiałąm paszport nowy:ze zniżką 70zł a normalny 140zł+zdjęcia 19zł opłata pobierana za opłate=niezła sumka )....a w tym Szczecinie to widac już pełny profesjonalizm pozdrawiam serdecznie własciciela
Stronka jasna i przejrzysta-podoba mi sie.
Paweł my to chyba sie porozumiewamy telepatycznie,własnie pomyslałam że poprosze cie o zamieszczenie tej stronki na twoim forum.
Osobiscie bede polecac , zawsze i wszędzie to co znajduje sie w Polsce.Nie każdego stac na Turcje(własnie wyrabiałąm paszport nowy:ze zniżką 70zł a normalny 140zł+zdjęcia 19zł opłata pobierana za opłate=niezła sumka )....a w tym Szczecinie to widac już pełny profesjonalizm pozdrawiam serdecznie własciciela
Dziękuję za miłe słowo,
Właścicielkę tych słów pozdrawiam również serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum