Kolejny wrocławianin...wrocławiak...breslauowiec...
jak zwał tak zwał...
Oto ja i moja kochanka ł...
ciekawe - ja zasadniczo też z kochanką od urodzenia (to już zboczenie mieć kochankę od urodzenia), ale osobiście znam ją od ok. 17 roku zycia...
Pogodzony z kochanką...czasami odchodzi ode mnie, czasami wraca...
Pozdr. dla wszystkich...i pewnie zdarzy mi się kiedyś spotkać kogoś z Was (wrocławiaków) na Kamieńskiego na oddziale...(regularnie zazwyczaj 2-3 razy w roku)
NIE DAJCIE SIE!!!
_________________ zmiany nie zawsze są dobre...szczególnie łuszczycowe
Witam wszystkich, w sumie przypadkowo tu trafiłem poczytałem trochę postów i postanowiłem sie zarejestrować.
Z Ł. mam bliższy kontakt 3 stopnia od jakiś 10 lat (huh to już tyle czasu minęło ? ;>), bywało gorzej, bywało zupełnie normalnie, czyli jak to w życiu
Pozdrawiam całą gromadkę, a szczególnie Wrocławian ^_^
Witam wszystkich! Trafiłam do Was z innego forum... Bardzo mnie ucieszyło to, że jest jeszcze jedno takie forum, na którym można porozmawiać o naszej chorobie i nie tylko...
malina
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:31 am
Hello wszystkim!!!
Nie mogę uwierzyć że aż tylu was tu jest
Mam 27 lat, od roku mam te cholerne plamy, a od 3 miesięcy wiem co to za plamy
Cieszę się ogromnie że tu trafiłam i że istnieje takie forum, i w ogóle dzięki wam wiem o co chodzi
Witamy serdecznie:)
Dość intensywnie myślę nad studiami w Krakowie, więc może też się tam spotkamy:)
Pozdrawiam
A no i śląsk też witam!!!Jest nas tu coraz więcej:)
_________________ Ania:)
malina
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 1:31 pm
A witam was moje drogie serdecznie!!!
Jak najbardziej możemy się spotkać. Towarzyska ze mnie dziewucha
Ech... Ja też "ostro" wkuwam, bo sesja w pełni. A ja wciąż studiuje...
Muszę to jeszcze raz wam wszystkim powiedzieć, że jestem przeszczęśliwa że istnieje to forum i że się o nim dowiedziałam. Kopalnie cennych informacji tu znalazłam, zresztą ciągle czytam różne posty, szczególnie wtedy gdy łapie mnie deprecha z wiadomego powodu
Ale ostatnio słoneczko mocno przygrzewa i chyba lepiej jest z moją skórą- aż sama nie mogę uwierzyć
witam ponownie ja z pznią łuszczycą zmagam się 5 lat miałam z ną spokuj przez jakieś 3 lata ale znów się odezwała po wczasach na naszym polskim morzem dostałam kolejnego wysypu teraz się z nim uporałam ale niestety z ciała mi zeszło ale na skórze głowy mi zostało i zabardzo niewiem co z tym fantem zrobić stosowałam już papke z drożdzy ,sól ,sode oliwki ,maści i jak narazie mały efekt teraz zakupiłam szampon i zobacze co ponim bedzie pozdrawiam i życze sukcesów w leczeniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum