Witam ja pisze o kartalinie zaczełam się smarowac w maju po 2 tygodniach były efekty najpierw zeszło rąk potem z pleców najtrudniej zchodziło z nóg bo miałam duże plaki łuszczycy ale na obecny czas mam tylko małe krostki na nogach i pozostały mi tylko plamy brązowe po kartalinie na rękach nie widac bo opaliłam w lipcu, na nogach jeszcze plamy zostały ale tak morze byc w lipcu mogłam nawet ubrac spódniczkę a choruje na łuszczycę juz 20 lat nie wiem jak długo bede czysta ale warto sprubowac zuzyłam w sumie 4 opakowania kartalinu ,teraz smaruję aby jeszcze zeszły te małe gdzie niegdzie krosciki tak profilaktycznie moja corka zaczeła się smarowac bo tez ma łuszczycę .
Witam.Kupiłam na allegro maść kartalin-cena 67,50+40 zł przesyłka.Po 1,50 mies.stosowania słaby efekt,więc zaczęłam przeglądać fora i okazało się że maść powinna być bardzo ciemna i bardzo śmierdząca-moja nie była.Postanowiłam kupić gdzieś indziej,znalazłam w necie sklep cena 120 zł z przesyłką dodatkowo mydło gratis.Dziś otrzymałam przesyłkę-maść jest bardzo ciemna i bardzo śmierdzi.Okazuje się że na allegro maść jest''chrzczona'',na naszej chorobie niektórzy kase próbują nabić-TO CHAMSTWO!!!
UWAGA!!! NA PODRÓBY
Ja tez uzywalam kartalinu, ale nie tak sumiennie jak powinno się. Ręce w ubiegle lato mialam mozna powiedziec czyste, wreszcie pierwsze lato moglam zalozyc krotki rękawek Teraz przez zime mam nawrot ł... na rękach ale mam zamiar znowu uzyc kartaliny, bo na mnie dzialal rewelacyjnie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 02, 2016 9:43 am
jezeli "idzie " leczenie na kartalin to znaczy ze idzie na dziegcie,jest ich dosc dużo na rynku,nawet najzwyklejsza i tania prodermina,angielski EXOREX lub polski COCOIS
Kartalin mógł pomóc za pierwszysm razem ,za kolejnym moze nie pójsc już tak dobrze dlatego trzeba miec zawsze cos w zanadrzu,jakas inną metode walki.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum