Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:35 pm SPOTKANIE W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM 9-10 PAŹDZIERNIK
Kochani więc tak nocleg trzeba już zamawiać jest 9 miejsc noclegowych muszą być potwierdzone i muszę wpłacić zaliczkę hasło rezerwacji SPOTKANIE BIEDRONEK , nocleg kosztuje 30 zł. termin 9-10 październik proszę dzwonić i rezerwować pan Wagner 693-788-414 ul. Narutowicza 40 , to jest dosłownie rzut beretem od dworca pks i pkp http://meteor.turystyka.p...rybunalski.html ,więcPLAN SPOTKANIA
1. godzina 11.00 spotykamy się pod Wieżą ciśnień przy dworcu na ul. Słowackiego i zaczynamy naszą wielką podróż po Piotrkowie Trybunalskim , potem zaliczamy muzeum-wstęp 2zł. poprowadzi nas przewodnik muzealny 2. dla zgłodniałych udajemy się do pizzerii Tina na półmetrowa pizze-cena 30zł. 3. w godzinach wieczornych udajemy się do Gospody na dancing wstęp-20zł w tym 10 zł konsumpcji czyli coś z karty za te dyche i tak do białego rana http://gospoda.bloog.pl/?...=5&ticaid=6ad96 ZAPRASZAM bardzo proszę o rezerwacje jak najszybciej i potwierdzenie mi jej bo po 15-stym września muszę wpłacić zaliczkę więc kto jest chętny niech dzwoni można przyjechać już w piątek jak komuś pasuje bo spotkanie zaczniemy w sobotę od zwiedzania Piotrkowa około godz.11-stej
proszę o zdecydowanie i mobilizację dziękuję
uwaga
no to mamy zmianę lokalu na ALTAMIRE jeśli przyjdziemy od 20 do 22 to nie płacimy za wstęp , a bawimy się do 3 rano
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 7:27 pm
Ja choc dusza chętna niestety odpadam.....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 11:06 pm
Dośka to nie mogłaś wcześniej rozesłać wici,że coś kombinujesz.Toż ja tylko z tamtych okolic wróciłam.....mogłam pojechać później i załapać sie na to Twoje spotkanko.A tak kicha..... może wiosną
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 8:10 am
outsider napisał/a:
Ile osób już się zapisało?
W październiku bede pare dni w łodzi wiec pomysle czy nie wpasc do was
Spotkanie dotyczy dwoch forumowych społecznosci naszej www.luszczyca.info i forum www.Stowarzyszenie.luszczyca.org.pl.Z tamtego forum jest pare osob chetnych (5-6?) od nas...to nie wiem bo listy nie widziałam....acha! Rumi i Rabatek beda-oni pisza zdecydowanie wiecej na tamtym forum ale i u nas sa goscinnie!
zapraszam cię serdecznie na spotkanie warto przyjechać dla tych ludzi i tej atmosfery jaka wtedy panuje narazie chyba będzie jakieś 10-15 osób pozdrawiam
ps. Krysia dziekuje ci za pomoc nie mam narazie głowy do tego
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 8:40 am
Nie ma sprawy,niech sie ludzie integruja.Jest jeszcze duzo czasu ...mozna sie i tam zalogowac...poznac ludzi...no tak z pisania zawsze potem fajniej,.....a jechac warto naprawde....zderzenie nieraz wirtualnych wyobrazeń z rzeczywistoscia....to klekajcie narody!!!
Rumianek [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 1:09 pm
szater napisał/a:
Rumi i Rabatek beda-oni pisza zdecydowanie wiecej na tamtym forum ale i u nas sa goscinnie!
Nommmmm, zaglądamy tu z kolegą Rabatkiem vel Majerankiem vel Ciachem
dosia20011 napisał/a:
...narazie chyba będzie jakieś 10-15 osób pozdrawiam
nie mam wizji nie tylko urodziny ciasteczka ale Piotrka co był z nami na spotkaniu w Łodzi wiesz Rumi którego i moja rocznica ślubu 17-sta i co zatkało kakao
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum