Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozstania i Powroty :)
Autor Wiadomość
iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 1:39 am   

witajcie ,póżno piszę bo spać nie mogę.Krysiu,dżemik jak relektujesz mogę Ci wysłać.powiedz tylko słowo :mrgreen: ja się teraz nigdzie z domu nie ruszam bo mam rewolucję w życiu :evil: Dosiu, czy ten pies był szczepiony? Kaśka nie daj się jestem z Tobą.ta łuszczycowa karuzela daje się we znaki nam wszystkim o tej porze roku.ja na razie nie narzekam,nie jest żle ,wątroba w porządku .czekam na sanatorium.od jutra przestawiam w domu meble i w meblach bo muszę zrobić miejsce dla córki.taki to już los garbatego na puszczy.wynajmowali sobie mieszkanko ale właściciel im wypowiedział umowę a dutków na nowe niet :evil: kredyt chcieli wziąć ale mają jeszcze do spłacenia wcześniejszy więc d..a blada :evil: nie mam już chwilami siły żeby to wszystko ogarnąć.no...ulżyło mi trochę,może w końcu zasnę.dobranoc

Anastazja17 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 7:21 am   

Witam :)
Troche mnie tu nie było, widze ze forum sie rozwinelo :smile:

szater 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 7:54 am   

Kto nie idzie naprzód ...ten sie cofa :twisted: ...wiecej wiary w ludzi :lol:
Witaj ponownie... :mrgreen:

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 9:57 pm   

Dosia, mozesz poprosic własciciela psa o polisę oc i zarzadac odszkodowania........jakby co to pytaj, podpowiem.......... jakos nie moge z tą ł. pogodzic..... bo za szybko to wylazło....ale musze sie wziąś w garść. wesele dopiero w grudniu, moze uda mi sie ja choc ciut ukryc.....

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:07 pm   

Kasiula dzięki już byłam dzisiaj u prawnika , nie mają ziemi nie maja oc ,jedyne co mi zostaje to zadośćuczynienie i ubezpieczenie ze szkoły i satysfakcja że dostaną mandat :evil:

Niewolno ci się poddawać walcz z poczwarą daj jej wycisk ,zmasowany atak ona bardzo nie lubi pozytywnej postawy powodzenia :mrgreen:

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:10 pm   

a mieszkania nie maja ubezpieczonego? tam tez jest oc

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:12 pm   

no dom mają ubezpieczony ale prawniczka powiedziała mi że jak sam dom jest ubezpieczony to d.......a nie wiem czy w takiej zwykłej polisie jest oc

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:15 pm   

to ich spytaj czy przy ubezpieczeniu mieszkania maja ubezpieczenie oc , jezeli maja uczciwego agenta od ubezpieczen to beda to mieli, wtedy jest to oc w zyciu prywatnym, nie tylko na terenie mieszkania i ma to w zakresie ubezpieczenia takze pogryzienie przez psa

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:16 pm   

jak jej dzisiaj pytałam to powiedziała że maja tylko dom ubezpieczony

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:17 pm   

sorki ze tak post za postem ale.
dosia, w wiekszosci firm ubezpieczeniowych nie sprzedaje sie ubezpieczenia domu czy mieszkania bez dodatkowego ryzyka w postaci oc, wiec musisz sie ich spytac o polisę , i przeczytac na niej czy jest taka opcja

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:20 pm   

dzisiaj pytałam więc myślę że po przyjściu z pracy napewno sprawdziła jutro zapytam jeszcze raz ale wtedy to oni zgłaszają swojemu ubezpieczycielowi czy ja ?

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:26 pm   

ty zgłaszasz, najlepiej spisz numer polisy, nazwe firmy ubezpieczeniowej,telefon do tej firmy, okres ubezpieczenia, i dane własciciela z polisy, zadzwon do tej firmy i powiedz co sie stało i jak masz zgłosic szkode, od razu mozesz sprawdzic czy maja oc, najcześciej jest tak, ze przyjma zgłoszenie, ale cała procedurę odszkodowawczą rozpoczna po zakończeniu leczenia, jak juz twoja mała bedzie zdrowa,

kaśka69 

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 10:29 pm   

a tak z doświadczenie to ci powiem, ze ludzie nie zawsze wiedzą jaki maja zakres ubezpieczenia na polisie, wiec lepiej to sprawdzic samemu.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 11:56 pm   

Kasiu dzięki dzięki... też mi troszkę rozjaśniłaś horyzonty....połówkowi niedawno,obcy psies,też pocharatł rękę :evil:

szater 

Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 7:44 am   

I widzicie takie wazne informacje,które moga sie przydac nie jednej osobie...zginą...bo sa w zupełnie innym temacie....jeszcze przez jakis czas bedziemy pamietac ze tu,potem ze gdzies a nowi...to wogóle na to nie wpadna aby szukac takich informacji w tym temacie :twisted:

Proponuje:przeniesc i utworzyc nowy temat lub zebrac informacjie i...wtedy stworzyc nowy dział np:Problemy;Sprawy wazne; Prawo...czy jakos tak :mrgreen:

Odpowiedz do tematu