Krysiu kochana, w pażdzierniku jade do słubic to moge wleciec i juz ci ubrac Gwiazdkowo w domku , pózniej nie jade bo oni przyjerzdzaja na konie roku do nas na slub mojego brata..
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 10:07 am
Kasia zlituj sie ...przyjedz w takim razie ...już bez dekorowania mi chałupy...kawa i cherbata,woda...i costam do picia mam ....ciasto...no ciasto....i tu masz pole do popisu
Krysia o co ci chodzi ....ja juz od 1 listopada mam liste co trzeba kupic na swieta . co trzeba dorobic z ozdób( łancuch na choinke, gwiazdy ze wstążek itp)....... od 1 grudnia juz mieszkanko ubrane.....więc byłby to tylko lekki falstart. .......
A na powaznie by jeżdzimy z Poznania przez świebodzin, do Torzymia...tam sa super lasy z grzybami....teraz pojedziemy 8 - 10 pażdzienika..........
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 4:49 pm
lasów grzybnych w lubuskiem w......i jeszcze troszke dlaczego akurat Torzym?...tam płuca leczą....8-10 pazdziernik to raczej grzybków już nie nazbierasz....ale Krysiunie mozesz odwiedzic...zapraszam...telafon masz
Co do dekoracji ...tez od 1XII dekoruje ale nie ....w pazdzierniku....jak proponowałas
dwa lata temu jadac do Słubic stanelismy w lesie za Torzymiem na tzw.papieroska i znależlismy pełno grzybów, wracając tez tam stanelismy zaopatrzeni w siatki i zebralismy w 45 minut 6 siatek grzybów..... w zeszłym roku tez pojechalismy o tej porze w to samo miejsce i znów "żniwa grzybowe" zobaczymy co bedzie w tym roku
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 7:01 pm
Kasia...spokojnie...w zeszłym roku grzybów było jak na lekarstwo...tylko niewielu udało sie cos nazbierac...my z Januszkiem ...to wytrawni grzybiarze jestesmy...30lat razem a moj malzonek...to ochocho...lat po lasach lubuskich buszujemy i...mielismy problem ...wiec...nie bardzo...te siatki w zeszłym roku....dwa lata temu ...to i owszem..
Naprawdę tak było, sami byliśmy zdziwieni, tam tak wyglada jak by nikt nie chodził i nie zbierał grzybów, bo znajdujemy malutkie grzyby i wielkie kapcie ...........to jest 2-4 km za Torzymiem, las przy drodze....zobaczymy jak bedzie w tym roku
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 7:12 am
Na chwile...bo?jak tam zdrówko i....oczywiscie ten....naj naj....co to był a juz go cosik nie widze...
Grzyby uwielbiam zbierac,kocham las,cisze spokój...ptaki....zwierzęta.....ach...szkoda że już coraz zimniej..posiedziec nie moznaw lasku....ale wedrowac to i zimą wędruje....spaceruje,podziwiam,odpoczywam i...dokarmiam
W zasadzie nie wiem czemu na chwilę... mogę na dłużej Chociaż wole poczytać niż siedzieć przed komputerem xD
Ze zdrówkiem już gorzej, angina się przyplątała... niby już lepiej ale katar męczący został ;x
O Pani Ł. nie wspomnę bo to już kompletna załamka. Wysypało mnie że hoho a nie mam weny jakoś z tym walczyć! Trochę się poddałam
A co do tego naj, naj... to jest I zapowiada się że jeszcze długo będzie
A co u Was słychać?:P
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
No Gwiazdeczko wróciłaś I jaka świetna fotka w awatarze Tak piszesz jakbyś potrzebowała od nas kopa motywacyjnego co?? W moim słowniku nie ma słowa poddawać się, to jest po łacinie czy jak??
No Gwiazdeczko wróciłaś I jaka świetna fotka w awatarze Tak piszesz jakbyś potrzebowała od nas kopa motywacyjnego co?? W moim słowniku nie ma słowa poddawać się, to jest po łacinie czy jak??
Dziękuje za komplement Fotka robiona parę dni temu, i przyszłam się Wam pochwalić moimi nowymi krótkimi włosami xD
A Co do pani Ł. to chyba trochę potrzebuję wsparcia... Nie smarowałam się już bardzo długo, bo po prostu nie mam siły na to! Nie mowie oczywiście o fizycznej, tylko psychicznej... Nie wiem nawet od czego mam zacząć znów
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 11:22 pm
Te włoski to nie tylko długość zmieniły....kolorek chyba też
A zaczynaj jak zwykle od początku....smarowanko....wchodzisz do nas na pitu pitu.... ścieranko i ł. ... chodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum