Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich.
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 7:13 am   

Kochani...wklej,zapisz,ALT,Shift...to są okreslenia dla ludzi którzy ...znaja komputer.Jak ktos jest samoukiem nie jest to takie proste i oczywiste.Wiem doskonale bo...sama od tego zaczynałam.Wyjasnienia na forum czytane nawet wielokrotnie ...niczego mi nie rozjasniały.Musi byc ktos kto naocznie pokaże krok po kroku...bez technicznego tłumaczenie...ot tak po ludzku...ten przycisk czy ten przycisk.

Tobie dziewcze proponuje aby syn znalazł chwilke czasu...pokazał ci to co niezbędne,ty zapisz to sobie w sposób dla ciebie zrozumiały...i posiłkuj sie tym w czasie pracy.Cwicz sobie tak dla siebie na naszych postach,w razie czego wszyscy juz wiemy co i jak...i Pawełek-szefunio pokasuje.Trzym sie dziewcze...nie daj sie....i tak masz lżej ode mnie :mrgreen:

basia44 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:51 am   

Ja przeszlam kurs obsugi komputera jakies 3lata temu a tez dzieci musialy odswiezac mi pamiec i tez nie odraze wszysko lapie no ale sie ucze na to nigdy nie jest za puzno

Jola293 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:59 pm   

Witam moze macie racje ale tak naprawde jestem zrezygnowana znow opisze moja historie i znow zrobie zle.a po drugie mam duzego dola dzis.

Jola293 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:10 pm   

glupio mi juz i wstyd ja na komputerze znam sie tak jak syn on mnie nauczyl ale tu na forum ciezko mi idzie ale dam rade nie wiem sprobuje moze dzis moze kiedys.To ja synowi pomagalam duzo przy komputerze mowil mama ty powinnas isc za informatyka a tu kleska.

Pawel 
Administrator

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:40 pm   

Wejdz tutaj http://luszczyca.info/viewforum.php?f=8

kliknij w

Na górze wpis tytuł tematu, np Jola

w srodku wpisz tekst zjedz na dol i kliknij wyslij tak jak robisz to w tym powitalnym temacie :)

Albo napisz tutaj w tym swoim powitalnym temacie a ja pszeniose to w odpowiednie miejsce :)

Jola293 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 10:01 pm   

Ale wstyd teraz mlodzi sie posmieja nie ma co.

Pawel 
Administrator

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 10:05 pm   

Nikt sie nie bedzie smiał :)
Wszystko jest trudne nim stanie sie proste :) trzeba troche popróbować i się rozkrecisz :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 10:33 pm   

Pawełku.... ale żeś to pięknie ujął...sama prawda :brawo:

Jola293 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 10:49 pm   

Mysle ze wiem gdzie jest blad chyba ze sie myle.Jestem na forum Twoja historia i w lewym dolnym rogu najpierw pokazuje ze strona gotowa a za chwile pisze Blad strony i jak wczesniej naoisalam te dwa posty to wyswietlalo blad strony i nie moglam nic wyslac.Nie wiem.........

Pawel 
Administrator

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:15 pm   

A długo pisałas ten post? jest taka mozliwosc ze zostałas wylogowana bo za długo na forum nic nie robiłas, to jest pewnie przyczyna, jesli pisalas post dluzej niz 25 minut, teraz ustawilem ten czas na godzine

Jola293 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:34 pm   

Dlugo pisalam bo z przerwami ale teraz mam jeszcze gorzej tu i tam pisze blad na stronie wczesniej tu mialam ok .Ide spac dobranoc Pawel.

Pawel 
Administrator

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:43 pm   

Bede musial to sprawdzic, jaki dokladnie jest to bląd? co jest w nim napisane?

szater 

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 7:16 am   

Paweł ten awatarek to od zarania wieków ma DARO :roll: Czasem nie czytam nickow a wlasnie po awatarkach poznaje kto zacz(oczywiscie ...tak szybciej) :wink: Prosze zróbcie cos razem z Jola ...bo..no bo :hmm: mylne to jest :twisted:

daro 

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 9:29 am   

No właśnie ja też patrzę na awatarki i tak sobie myślę co ja tu napisałem heheh :shock: później dopiero spojrzałem na nicka - ale to mylące :) W sumie nie przeszkadza mi to, ale też jak szater zwracam najpierw uwagę na avatarka

Paweł 

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:11 am   

Hehe ja też tak czytam, a tu patrze, że jest żeńska odmiana. To sobie pomyślałem, że to żona Darka coś pisze ;) A tu patrze na nick i jednak tak nie jest :D

Spokojnie Jolu powoli opanujesz obsługę forum :) Bez nerwów, bez pośpiechu, na spokojnie :) Też się zastanawiam co to za błąd może Ci wyskakiwać - nie mam pojęcia co to może być :hmm:

Odpowiedz do tematu