Wysłany: Nie Gru 03, 2006 5:18 pm Spotkajmy się
Nawiązując do propozycji Izki zapraszam kilka chętnych osób do mnie do Szwecji. Mieszkam w pięknej, atrakcyjnej miejscowości otoczonej lasami i jeziorami. W dzień można się kąpać w jeziorze i opalać, wieczorami zwiedzać okolice i ciekawie spędzać czas. Chętnych na moją propozycję zapraszam na gg 9115992
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 12:38 pm
Dziękuję Aga za pozdrowienia i pozdrawiam Cię wzajemnie. Moje zaproszenie pozostaje nadal aktualne, oczywiście latem, gdy woda w jeziorach będzie dostatecznie nagrzana . Musi się też zebrać grupka ludzi, wtedy podróż będzie tania. Jedzenie też zorganizujemy tanio! Nie wszystkich przecież stać na wczasy a u mnie darmo
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 9:16 pm
Antonina uważaj bo jak się wszyscy zjadą to ci dom zdemolują, jakby tylu się zjechało to jeszcze zostaniesz uznana za uzdrowicielke - oczywiście tych z łuszczycą, bo tu na forum tylko tacy, także jakby tak wszystkie biedronki wskoczyły do tego jeziora jeszcze uznają je za jakieś "lecznicze jezioro"
P.S. Oczywiście to żart no i oczuwiście pozdrawiam Antoninę i innych
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 9:38 pm
Daro, strzelasz kulą w płot
Widocznie wszyscy mają jakieś obawy, bo do tej pory nikt nie odpowiedział Albo wolą mieszkać w pięciogwiazdkowym hotelu na Kanarach A jak zdrówko Twojej żony? Pozdrawiam.
antonia napewno jest wielu chetnych na taką wycieczke , np. ja:) ale kazdy sie krepuje chyba , ale jezeli latem propozycja nadal bedzie aktualna to dlaczego nie, chetnie bym poznala to miejsce z pieknymi jeziorami, tylko ja mam dwoje dzieci i meża
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 2:35 pm
Witaj Antonina
No ja niestety nie mogę, gdyż czuwam przy żonce , akurat teraz jestem na urlopie, ale i tak siedzę w domu. Moja żona leży cały czas w łóżku, wstaje tylko myć się i do ubikacji, jedyną rozrywkę jaką ma to wyjście do lekarza, no ale to już, a może dopiero 5 miesiąc, ale zawsze to bliżej do końca niż dalej. Myślę, że tak już zostanie do końca ciąży, że będzie leżeć, jedyne co się poprawiło to to, że nie ma już skurczy porodowych, ale niestety nadal plami , no i na szczęście nie ma już żadnych krwotoków i mam nadzieję, że już nie będzie
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 4:21 pm
Witaj daro
Wiem z własnego doświadczenia jak ciężko jest wytrzymać w łóżku kilka miesięcy, jednak poświęcenie się opłaca. Dzisiaj mam dorosłego, wspaniałego syna mającego już swoją jedenastoletnią miniaturkę i szczerze Ci życzę, żebyś i Ty wkrótce doświadczał tego samego. Tymczasem opiekuj się żoną najlepiej jak potrafisz i dostarczaj jej dużo radości, której ona zwłaszcza teraz bardzo potrzebuje. Pozdrowienia dla Was obydwojga a n t o n i a
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 8:06 pm
Dziękujemy za pozdrowienia!!!!
Dbam, dbam, wkońcu o 2 osoby teraz, nie wiem jeszcze czy o dziewczynkę czy o chłopca, chociaż chciałbym dziewczynkę, no ale co będzie to będzie, ważne żeby było zdrowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum