Dobrze zmienie tego avatara a na marginesie na forum Twoja historia wszystko prawidlowo zrobilam ale wyslac nie moglam ,non stop pisalo blad strony,nie wiem czy ktos................ !
spokojnie opuszczam na zawsze to Forum co niektorych osob epitetow juz mam dosc nie mam 5 lat zeby mnie tak traktowac myslalam ze spotkam sie ze zrozumieniem jednak pomylilam sie nie powiem mile osoby tez tu spotkalam nie trudno zauwazyc ze co niektore osoby traktowaly mnie za bardzo.Ja nie jestem tu 3lata wiec nie znam wszystkich avatarow a celowo nic nie robilam napewno nie lezy to w mojej naturze.ZEGNAM TAK WYSZŁO ŻE JESTEM INTRUZEM.PRZYKRO MI ...........................................................
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 9:17 am
Jola żartujesz???
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:43 am
Jola293 napisał/a:
spokojnie opuszczam na zawsze to Forum co niektorych osob epitetow juz mam dosc nie mam 5 lat zeby mnie tak traktowac myslalam ze spotkam sie ze zrozumieniem jednak pomylilam sie nie powiem mile osoby tez tu spotkalam nie trudno zauwazyc ze co niektore osoby traktowaly mnie za bardzo.Ja nie jestem tu 3lata wiec nie znam wszystkich avatarow a celowo nic nie robilam napewno nie lezy to w mojej naturze.ZEGNAM TAK WYSZŁO ŻE JESTEM INTRUZEM.PRZYKRO MI ...........................................................
Niezartuje chce opuscic to forum na zawsze dwa razy spotkala mnie tu przykrosc niestety i o co o Avatary wylacznie o to chociaz nie wiem czy w prywatnych wiadomosciach nie bylam tez wysmiana tego napewno nigdy sie juz nie dowiem.A jesli chodzi o to ze Zarty Maja Tez Swoja Granice .........to nie wiem kogo to sie tyczylo mojej osoby mysle tez jak sie myle z gory przepraszam.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 1:12 pm
Sadze Jolu ze masz jakas manię przesladowcza...ale ...masz prawo miec
Jestesmy tu w konkretnym celu i...jakos ...trzymamy sie razem...pomagajac sobie wzajemnie...Poczytaj spokojnie swoje posty...zaabsorwowałas swoja osoba cale forum..wszyscy wspierali cie jak mogli...i co?..strzelias focha...i czego teraz oczekujesz?że mamy cie prosic oto abys zostala?przepraszac? a za co?...zwrocilam uwage na avatar...bo nalezał do Daro...zrobilam to grzecznie i zartem...jakos nie widzialam zadnego posta w ktorym ktokolwiek cie obrazil...wybacz ale nie bedziemy chodzic na palcach..aby ciebie nie urazic...lata nic tu nie maja do rzeczy...większosc jest tu w podobnym wieku...troszke wiecej usmiechu,otwartosci...a mniej pozycji roszczeniowej...i bedzie dobrze
Masz ochote odejsc...taka twoja wola...my tu jestesmy...w razie gdybys...kiedys...
Swoja droga nigdy nie przyszlo mi do glowy zamartwiac sie ...co o mnie ludzie pisza do innych na wiadomosciach prywatnych...pewnie dlatego....ze kocham ludzi i...przyjmuje ich takich jacy sa a nie ustawiam ich w/g siebie Radosci,zdrowka i MIlego Dnia....
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 3:26 pm
Jeżeli chodzi o avatara, to chyba cię nie uraziłem moimi słowami, że czytając posty nie patrzę na nicka tylko na avatar, a poza tym napisałem, że mi to osobiście nie przeszkadza, że masz takiego avatara jak ja, więc nie wiem czy to obraza, mi to bez różnicy, kto ma jaki avatar, nie czytam tego forum ze względu na wygląd avatarów, tylko ze względu na to, na co my wszyscy chorujemy, tylko po to tu jestem, gdybym miał inną chorobę siedziałbym na innym forum. Osobiście nie chciałem nikogo urazić i sądzę, że tego nie zrobiłem, a kto cię uraził nie wiem, no chyba, że sądzisz że to ja....
Czytając wszystkie posty z forum nie zauważyłem, żeby ktoś chciał cię obrazić, każdy z nas ma prawo wypowiedzieć się w danej kwestii czy to negatywnie czy pozytywnie, wkońcu po to jest to forum, każdy z nas wypowiada się pozytywnie lub negatywnie ale najczęściej dotyczy to leków, maści - wyraża swoją opinię o nich, mało kiedy na tym forum ktoś kogoś atakuje, bo to forum nie służy do atakowania innych i krytykowania, myślę, że tylko my siebie możemy zrozumieć, bo zdrowi ludzie tylko potrafią nas skrytykować, czy to słowami czy też patrząc na nas inaczej..
Ufff... ale się rozpisałem
jola wyluzuj - nie wiem czy cos ktos pisal/pisze w pw - o mnie, o tobie, o kims tam i nie wnikam, bo to jest myslenie o czyms, co nie wiadomo w ogole czy jest czy nie ma - ogolnie wszyscy z tego co widzialam staralismy sie abys sie zaaklimatyzowala na forum i podbudowywali ze na pewno uda sie nowy temat zalozyc... itd
jak czytam to nikt cie przeciez nie obrazil nie... hm.. ogolnie wydaje mi sie ze wszyscy serio z zyczliwoscia podeszli do ciebie...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 3:31 pm
Kiedyś już napisałem, że ja mam gdzieś co inni o mnie myślą o mojej chorobie, jak wyglądam itp, więc nie wiem jeżeli ktoś chce o tobie pisać niech pisze na pw, ja tego nie robię i nie robiłem, ja zbyt dużo lat patrzyłem jak ktoś coś o mnie mówi, raczej o mojej chorobie, datego teraz się tym nie przejmuję, mam dziecko i ono jest najważniejsze a nie co mówią inni, są inne ważniejsze sprawy w życiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum