siatkowka jest na swiatowym poziomie wiec wiesz...
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
chodzi o to, ze napislaes, ze lepiej na temat polskiego sportu sie nie wypowiadac, a moim zdaniem z siatkowki mamy sie czym pochwalic i nie ma sie czego wstydzic...
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
Polska siatkówka to chyba ewenement jesli chodzi o sporty drużynowe. Może jeszcze szczypiorniak. O reszcze rzeczywiście na dziś dzień lepiej nie wspominać. Trzymam kciuki przed meczami Polakow z wynalazcami Pokemonow (Japonia)
_________________ For The Blackwind Fire And Steel
I oczywiście Pokemony napsuły troche krwi naszej dzielnej Husarii w pierwszym meczu. To lepsze niż horrory Wesa Cravena Niestety Serbia w dwumeczu z wielkim bratem z za oceanu pozbawiła nas praktycznie awansu do Ligi Śwaitowej. Niech teraz Amerykanie w ramach rekompensaty znoszą wizy dla Polakow w tempie ekspresowym Zadośćuczynienie musi być
_________________ For The Blackwind Fire And Steel
/F.Nietzsche/
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 6:47 pm
Odnawiam....Nasi panowie zaczynają bój o Mistrzostwo Świata...są dobrzy...dziś z Kanadą... w 3 secie... nie było co z parkietu zbierać.Jeszcze tylko jutro... Niemcy.... w poniedziałek.. Serbia i... półfinał jest NASZ Kciuki trzymajcie...
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 9:31 pm
Jutro to ja mam wazny mecz swój osobisty ...jedziemy z Lesznem.....i kciuki mam zajete...potem...juz spokojnie moge jakby co
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:52 pm
Od 21 proszę...Polsat...
Szaterku ja wiem,że Tyś się dziś naładowała ale czy jutro... to się dokumentnie nie rozładujesz 2 godzinki tej Twojej adrenalinki i jeszcze dwie...no nie wiem
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:57 pm
Zobacz Heniutek ze jeszcze nie spie! ...i cos ten bark bez lekow...jakby nie bolał...
Jutro mam mecz a potem swietujemy...srebro do nocy ...to na mnie niech ta siatkowka jutro nie liczy ...ale potem...to dla ciebie bede kibicowac...a i chlopakow lubie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum