co do papierosow i alkoholu, to musze powiedziec ze pale juz bardzo dlugo i nie widze jakis wiekszych zmian na mojej glowie. a co chodzi o alkohol to rowniez pijam, nie az tak czesto, ale smialo moge powiedzec ze co weekend nawet teraz siedze przy browarku hehe
jak wiecie kazdy z nas ma inny organizm i na jednego alkohol i papierosy beda mialy wplyw,a na druga osobe nie. dlatego kazdy powinien wiedziec co jest dobre dla niego a co nie
_________________ Nie ma rzeczy nie możliwych, są one tylko trudne do zrobienia
..we wtorek tyz czasami browarek smakuje Ear siup ..co do objawow to u mnie pani ł rozpoczela kiedys swoja przygode od tylnej czesci glowy hmm..moze nawet lepiej ze od glowy
we wtorek tez, chwilami w piatek, no oczywiscie nie zapomnijmy o czwartku bo zostal jeszcze kac po srodzie, a poniedzialek jest ulgowy bo tylko 4 piwka heheheh. a weekend jak zawsze
_________________ Nie ma rzeczy nie możliwych, są one tylko trudne do zrobienia
i zaraz nasuwa mi się stwierdzenie- piję 7 dni w tygodniu ale wcale nie jestem uzależniony bo przecież mógłbym pić codziennie
- musze to skonsultowac
PS. moze wpływ alkoholu [palenia] na łuszczyce wiazac sie mozen z tym kiedy zaczelismy uzywac to cus ?
jak zaczałem drinkowac ,to w zasadzie nie miałem ełki widocznej ale juz wtedy wiedziałem ,ze w zasadzie ja mam he he
wiec jak by organizm sie przyzwyczaił do alkoholu i ełka nie reagowała na to....a jak ktos nie popijał a dostał ełke a potem zaczał siegac po alkohol to.....
zdrofko
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:01 pm
Robuś... Ty napewno łykasz ten ostropest ...sprawdź etykietkę.... dla pewności
Ja tam nie zauważyłam jakiegoś większego wpływu na to, że używki,plenie,alkohol sprzyja nawrotowi Łuszczycy....każda łuszczyca nawraca się z innych powodów...a czasami nawet bez nich. trzeba ją zaakceptowac, mimo iż są dni słabości kiedy już nie mamy siły tego akceptować i spyrzyja tylko ona zaniżeniu swojej wartości czy osłabieniu a z czasem zaniknięciu akceptacji siebie...Myślę, że dużą role odgrywają najbliżsi i społeczeństwo...To, że ma się w kimś poparcie nie zwracając uwagi na to jak wyglądasz...to nie Twoja wina, nikt nie wybiera sobie choroby tak samo jak choroba nie wybiera nas...Ale we wszystkim jest jakiś cel...nic nie dzieje się bez powodu...ale mnie giry swędzą
_________________ Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem
Może ja sie dopiszę. Po własnej osiemnastce dostałem wysypu na pół ciała D: Ale przy mniejszych ilościach alkoholu nic się nie dzieje. Nie wolno przecholować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum