Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
picie palenie czy luszczyca?
Autor Wiadomość
mika 
mika

Wysłany: Pią Paź 08, 2010 2:09 pm   

NO WLASNIE HEHEHE :mrgreen:

robo 

Wysłany: Sob Paź 09, 2010 1:26 am   

...no to sobie panie pogadały ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 09, 2010 3:32 pm   

To że pogadały... to nie dziwi nic....ale że aż tak dogłębnie? :brawo: :brawo:

mika 
mika

Wysłany: Sob Paź 09, 2010 4:37 pm   

czasami mozna zrozumiec nieco inaczej hehehe

Ear1982 

Wysłany: Nie Paź 10, 2010 3:59 pm   

co do papierosow i alkoholu, to musze powiedziec ze pale juz bardzo dlugo i nie widze jakis wiekszych zmian na mojej glowie. a co chodzi o alkohol to rowniez pijam, nie az tak czesto, ale smialo moge powiedzec ze co weekend :P nawet teraz siedze przy browarku hehe
jak wiecie kazdy z nas ma inny organizm i na jednego alkohol i papierosy beda mialy wplyw,a na druga osobe nie. dlatego kazdy powinien wiedziec co jest dobre dla niego a co nie

lenistwo 
nie chce mi sie myslec

Wysłany: Wto Paź 12, 2010 12:50 am   

..we wtorek tyz czasami browarek smakuje Ear siup :drink: ..co do objawow to u mnie pani ł rozpoczela kiedys swoja przygode od tylnej czesci glowy hmm..moze nawet lepiej ze od glowy

Ear1982 

Wysłany: Wto Paź 12, 2010 7:01 pm   

we wtorek tez, chwilami w piatek, no oczywiscie nie zapomnijmy o czwartku bo zostal jeszcze kac po srodzie, a poniedzialek jest ulgowy bo tylko 4 piwka heheheh. a weekend jak zawsze :P

robo 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 5:38 pm   

puma napisał/a:
i zaraz nasuwa mi się stwierdzenie- piję 7 dni w tygodniu ale wcale nie jestem uzależniony bo przecież mógłbym pić codziennie :hmm:

- :hmm: musze to skonsultowac :]

PS. moze wpływ alkoholu [palenia] na łuszczyce wiazac sie mozen z tym kiedy zaczelismy uzywac to cus ? :hmm:
jak zaczałem drinkowac ,to w zasadzie nie miałem ełki widocznej ale juz wtedy wiedziałem ,ze w zasadzie ja mam he he
wiec jak by organizm sie przyzwyczaił do alkoholu i ełka nie reagowała na to....a jak ktos nie popijał a dostał ełke a potem zaczał siegac po alkohol to..... :neutral:

zdrofko :drink:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:01 pm   

Robuś... Ty napewno łykasz ten ostropest :?: ...sprawdź etykietkę.... dla pewności :mrgreen: :mrgreen:

robo 

Wysłany: Pią Paź 15, 2010 11:03 pm   

:hmm: sprawdze i dam znac :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:27 pm   

Oki...czekam...bo może mnie dali... coś nie tak :lol:

robo 

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 2:24 am   

jas_17 napisał/a:
Oki...czekam...bo może mnie dali... coś nie tak :lol:

- no masz ci los ! bendem musiał fote walnac :mrgreen:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Pon Paź 18, 2010 4:59 pm   

Ja tam nie zauważyłam jakiegoś większego wpływu na to, że używki,plenie,alkohol sprzyja nawrotowi Łuszczycy....każda łuszczyca nawraca się z innych powodów...a czasami nawet bez nich. trzeba ją zaakceptowac, mimo iż są dni słabości kiedy już nie mamy siły tego akceptować i spyrzyja tylko ona zaniżeniu swojej wartości czy osłabieniu a z czasem zaniknięciu akceptacji siebie...Myślę, że dużą role odgrywają najbliżsi i społeczeństwo...To, że ma się w kimś poparcie nie zwracając uwagi na to jak wyglądasz...to nie Twoja wina, nikt nie wybiera sobie choroby tak samo jak choroba nie wybiera nas...Ale we wszystkim jest jakiś cel...nic nie dzieje się bez powodu...ale mnie giry swędzą :grin:
Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem

Trzyzet 

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 9:02 pm   

Może ja sie dopiszę. Po własnej osiemnastce dostałem wysypu na pół ciała D: Ale przy mniejszych ilościach alkoholu nic się nie dzieje. Nie wolno przecholować :P

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 9:24 pm   

Proponuję poczytać :

http://www.biedronkowo.info/blog/?p=233

Odpowiedz do tematu