Nie wiem czemu Jolu tak nas odebrałaś. Nikt się z Ciebie przecież nie naśmiewa. Bo nie ma o co. A Awatar to takie komentarze, bo jesteśmy przyzwyczajeni, że Daro ma taki i to tyle w temacie. Nie znaczy to, że nie możesz mieć takiego samego.
Witam ......... Pawle ja nie mam do Ciebie zalu o to co napisales odnosnie Daro avatara absolutnie .Ja jestem tutaj tak krotko a poznaje Was po avatarach tak mi wygodniej.Napewno zauwazyliscie kochani ze zmienilam 2 raz avatar no i pech tak wyszlo ze znow zle trafilam ale podtekst zaraz piekny dostalam mile to bylo!Napewno nie.Ale nie ma co dluzej sie zaglebiac w tym temacie.Przyjeliscie mnie tu serdecznie i bardzo wam dziekuje z glebi serca .postanowilam ze juz nie bede zwracac uwagi na uszczypliwe komontarz ,po prostu nie bede reagowac na nie sa inne tematy do omowienia Pozdrawiam cieplego wieczorku zycze.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 5:29 pm
Miałam skomentowac....bo ...jak mnie znacie....ale zostawiam sprawe...łagodna czarownica cosik po tych filipinczykach sie zrobilam....trzymac jednak bede reke na pulsie....juz bez taryfy ulgowej
Kochana spokojnie ja do Ciebie nic nie mam pomoglas mi duzo wsparlas.Ja sobie wobrazalam byc na forum to pisze sie na dane tematy i ok a taryfa ulgowa musi byc to znaczy zacznie sie inne spojrzenie na moja osobe to fajnie nie ma co.jezeli w ten sposob mam byc traktowana to bez obrazy zrezygnuje definitywnie nerwy luszczycy tez duzo szkodza.Niedlugo ide do szpitala na gardlo a jak nerwy gardlo sciska bol i dusi sie czlowiek.Kochana naprawde zle mnie odebralas nadajemy na innych falach.Jest ok Ty mi zaimponowalas swoja postawa.Pozdrawiam milego wieczorka zycze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum