Witam wszystkich bardzo serdecznie tu zgromadzonych i połączonych ze sobą przez Panią ł...
_________________ Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 4:30 pm
...... ...w sumie to chciałam Cie powitac ale....wsród tylu nakazów i zakazów aż zwatpiłam ....czy moge....raczej niepokorna czarownica jestem i....na bank cos złamie
Łiii tam po co sie będziesz dostosowywać? Wyobraź sobie że nie jest to skierowane do Ciebie Dasz radę? Czy może nie wiem...podać Ci mój numer Książeczki Polsatu?
_________________ Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Ostatnio zmieniony przez tygryska Wto Paź 19, 2010 3:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 12:33 pm
Witam i ja
Jak Szater nie reflektuje na te numery...to ja pięknie poproszę o nie....mam dobre doświadczenia...kiedyś... na paszport Polsatu... wygrałam telewizor .
I przecież... tak uprzejma propozycja... nie może pozostać "olana"...no nie na tym forum
Ostatnio zmieniony przez gosc Wto Paź 19, 2010 2:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Och to dobrze, że złagodniałaś, bo zamknęłabym się w sobie później i co? A ja na książeczkę Polsatu też dużo załatwiłam
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:03 pm
Puma nie bój nic... pożyje...doświadczy
A numerów... jak nie było... tak nie ma...chwalipięta
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 4:25 pm
Witam kolejna Magde!
Uroczyscie oswiadczam ze chociaz wredna ze mnie czarownica to jednak ....nie Wiedzma i ...lekac sie nie trza....chyba ze trza...a jak trza to trzeba i...wtedy nie ma zmiłowania...chyba ze wystapia czynniki łagodzace
Takowe wiesci do mnie dochodza ze sie mnie poniektórzy okrutnie boja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum