Wysłany: Pią Lis 12, 2010 12:57 am Heh straszny wysp
Zaczolem brac lampy UVB ktore trwaja od 22 sek do 2min max mam ich wziasc 8 czy jest w ogole sens mysle iz to nie pomoze w ogole na moja luszczyce;/
Wysypalo mnie strasznie cale plecy nogi znowu powracaja do dawnego stanu wczesniej bralem lampy uva po 15min i zniklo mi przy czym smarowalem daivobetem. Teraz smaruje tylko masciami robionymi ale marnie ta luska schodzi ;/ co poradzicie?
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 1:49 am
witaj sony jak możesz to bierz mnie bardzo pomagają długość naświetlań zależy od typu lamp .w sanatorium zaczynałem od 13 sek.a kończyłem parę minut a u siebie zaczynam3 min. a kończę 15 minut powodzenia...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:36 am
Sony najpierw to napisz konkretnie co za masci robione stosujesz bo trudno pomóc nie wiedząc czym leczysz...ja co prawda jestem czarownica ale nie jasnowidzem
Daivobet t5o steryd z antybiotykiem po nim to i bez lamp by zeszło
Uzbrój sie w cierpliwosc...stosuj lampy spokojnie i bez paniki ,pospiech jest wazny przy łapaniu pcheł ...każde inne leczenie wymaga czasu.Są dwa rodzaje promieniowania UVA i UVB długosc stosowania wyznacza lekarz....który ...tak mniemnam...przynajmniej na lampach sie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum