Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 4:03 pm
...Ciesze sie bardzo ze sie odezwałas...już miałam do ciebie dzwonic...bo wiesci jużem głodna.Dziewczyny strasznie jestem z was dumna że tak dajecie rade.Alusia szczególne buziaki! Podziwiam i chyle czoła przed wasza walka.Szukałam mozliwosci leczenia biologicznego dla was ale...niestety Ala musi skonczyc 15lat aby mozna było zastosowac ...a to wieki przecież...Walczcie dziewczyny ile sie da ,bedziemy szukac dalej nowych sposobów(Aga jezeli nadal jest taki duzy wysyp pa Neotigasonie to znaczy ze on juz nie działa jak powinien,widac wiecej skutków ubocznych jak efektów-dobrze ze juz jetsesmy po Komunii,spokojnie podejdzie do sciecia włosów.Sciskam całą wasza czwórke
Szaterku też szukam leczenia biologicznego. W Augustowie byliśmy u Pani doktor, która w Białymstoku przez leczenie biologiczne refundowane przeprowadziła siedmiolatkę, z łuszczycą krostkową. Da się, w Rybniku mam zamiar zapytać, bo w Katowicach Pani doktor stwierdziła:
- że metoda niesprawdzona.
- że droga
-że sama mam se załatwiać
a niech się ugryzie w
dam znać po Rybniku
Buziaki Kochana, myślę o Was codziennie, tylko pisać nia ma kiedy
o Kasja Ty z Wrocka jestes?? Jade w sobote do znachora z Ala do Wrocka. Rodzina zarejestrowala, kase dla i wygania. To jadziem.
Dam znac jak i co bylo
I z Wami skonsultuje
Jeszcze przez 22 dni jestem z Wrocka , w sobotę się wyprowadzam w świat
Ja jeździłam do znachorki do Tych, czy może ktoś z was korzystał z jej pomocy
Jaki świat do Oświęcimia to ja mam rzut beretem w porównaniu do Wrocławia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 10:40 am
Agusku gorące pozdrówka dla Was obu .... czytam i czytam i podziw mój rośnie z każdym Twoim wpisem.Mamusiu jesteś WIELKA.... przy takiej mamie.... to i Ali lżej
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 7:21 pm
Agusek nasza kolezanka Agpela prosiła o przekazanie ci informacji dotyczacej masci na wrastajace paznokcie dla Alusi:" Płyn Schoola zapobiegający wrastaniu paznokci. Nazywa się chyba Toenail. Jest dość drogi, ale naprawdę skuteczny."
ja kiedyś też miałam wrastający paznokieć ze stanem zapalnym dostałam neomycynę w aerozolu mi pomogło tyle że jest to antybiotyk
Podziw dla Was!!! Jesteście Wielkie!!!!!!!!!
Jesteśmy po wizycie. Ogólnie - neotigasonik do 29 grudnia. O leczeniu biologicznym w śląskim NFZ nie ma mowy. Obiecałam podesłać zdjęcia ali ze stycznia na jakiejś konferencji w międzyczasie ma wypytać.
Fajnie Aguś, że jesteś mimo wszystko optymistycznie nastawiona (tak przynajmniej mi się wydaje po Twoich postach ). Walczcie i trzymam za Was kciuki
Z tymi pazurami to może sam spróbuję Waszych rad, bo mam łuszczycę paznokci paluchów i w jednym często pazur mi się wrzyna właśnie. Chociażby ostatnio musiałem podciąć lekko z jednej strony, bo cholerstwo już nieźle bolało.
Magdalen - dzięki za info, popytam chirurga - 25 listopada mamy kolejną wizytę.
Szaterku - ten Toenail podobno nie nakłada się na stany zapalne. Mogłabyś zapytać proszę, czy koleżanka stosowała na zaropiałe paluchy?
Paweł - optymizmu to mi ta zaraza nie zabierze
Kasja - Gliwice, no prawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum