Wysłany: Nie Lis 14, 2010 1:49 pm Antykoncepcja a leki
Czytałam ulotke ale nadal nie wiem czy triderm obniza dzialanie antykoncepcji? Jak i reszta lekow ktore stosuje
Squamax
Triderm
Elocom
Locoid Crelo
Protopic
Dermovate
Alantan
Alantan Plus
Linomag
Czy ktorys z tych lekow obniza dzialanie antykoncepcji?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 4:07 pm
Wymiękłam czytając liste leków i masci które stosujesz
Tak ailosc sterydów wetrzec w siebie....pogratulowac...bezmyslnosci
Ratuj sie dziewcze puki mozesz
Wszystkie sterydy zmniejszaja działanie antykoncepcji(,bo powoduja zaburzenia miesiączkowania
zaburzenia funkcyj powiązanych z hormonami płciowymi)...chyba ze jest to najrozsądniejsza forma ,która powinna byc przez ciebie stosowana :SZklanka wody
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 9:17 pm
....na to pytanie powinnas sobie odpowiedziec sama...wszyscy tu mamy luszczyce i ...mamy dzieci co wynika z tego ze chyba współżyjemy.....pytałas o antykoncepcje na którą nie ma wpływu leczenie sterydami i hormonami ...to ci odpowiedziałam...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 11:09 pm
Okruszku a może byś przeszła się do Swojego ginekologa...przekazała mu.. co,jak i na czyje polecenie bierzesz? I pozwoliła mu porozmawiać ze sobą i zadecydować jaki środek będzie w Twoim wypadku najrozsądniejszy.Jezeli takiego lekarza jeszcze nie masz... to chyba już czas, za nim się rozejrzeć . Moim zdaniem.... to najroztropniejsza droga.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum