Tygryska, szczególnie kiedy właściciel z niej korzysta.... A tak poza tym to moja poduszka w rezultacie jest jego..... moje biurko kartony dekoracyjne.... ;p fotel.... hehehe masz kota w domu to proś go pozwolenie a jakiego foszka strzela jak go zrzucę z kanapy albo moje fotela heheh
_________________ Musisz szanować sam siebie, jeśli chcesz aby inny
no ja mojej sprawilam osobna poduszke... hehe obok mojej to przynajmniej mnie nie zrzuca ale wlasnie siedze na fotelu (cale szczescie ze duzy fotel) za mna siedzi kota i nie chce ustapic wiec... ja siedze na samym brzezku fotela
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Hehe mój kocurek dzisiaj w nocy stwierdził, ze nudzi mu się spanie, i aby mnie skutecznie obudzic zaczął mi z komody zrzucać różne rzeczy i robić dostojne MiaUUUUUUUU .......Cwaniaczek mały
_________________ Musisz szanować sam siebie, jeśli chcesz aby inny
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 8:20 am
..bo nie do klatki a...do łóżeczka trzeba ja było wziac szybciutko przy tatusiu by usnęła a i sny by piekne miała....chyba ze w nagrode za opieke ...gardło by ci przegryzła,bo to ogromnie szczere stworzenia są
..bo nie do klatki a...do łóżeczka trzeba ja było wziac szybciutko przy tatusiu by usnęła a i sny by piekne miała....chyba ze w nagrode za opieke ...gardło by ci przegryzła,bo to ogromnie szczere stworzenia są
- zarosniete futro dzis o 3.00 sie obudził i połowe nocy zleciało....pod znakiem tupania ,szurania i przewracania wszystkiego co sie dało kiedys obedre go ze skory i zrobie sobie bambosze
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 10:15 pm
Robuś a na co Ci jeden bambosz? Z tak wielkiego zwierza,to więcej musi nie da rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum