Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 6:36 pm
Dareczkowi naszemu,Daro sympatycznemu z okazji imienin:
Życzę odrobinę ciepła
dzięki ludzkiej życzliwości,
radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości,
nadziei na lepsze jutro
w ciężkich chwilach oraz ciszy tak pogodnej i czystej,aby dusza słyszała bicie serca ....
dla naszego Daro
Zapachu kawy podanej do łóżka, Prostą niech będzie dziś każda dróżka Gwiazd, które zalśnią pyłem srebrzystym, W oczach niech płoną radości iskry, Przyjaciół grona, wiecznej miłości, Niech nikt i nic Cię dzisiaj nie złości, Tego Ci życzę w dniu Twych imienin, I niech się nigdy to już nie zmieni.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 9:48 pm
Dareczku jak zwykle ja nocną porą... buziaki przesyłam.Jak dobrze,że się w końcu znalazłeś..oj naszukałam się Ciebie chłopie.Witanko piękne i Wszystkiego Najlepszego
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 5:15 pm
Wszystkim Ewom i Adamom w dniu ich święta dużo zdrowia i radości....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 8:23 pm
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Ciebie przeznaczone!
Wszystkim Ewom i Adasiom najserdeczniejsze życzenia imieninowe
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 3:45 pm
Wszystkim którzy pamietali za wszystkie karteczki,lisciki,smski,telefoniki i inne takie bardzo serdecznie dziękuje ja we własnej osobie jako tez i w imieniu mojego kochanego Dozywocia O biecał mi nastepne 30 lat w szczesliwosci
Heniutkowi i całej jej rodzince szczególne dzięki
Acha jako prezent:męzus zakupił wycieczke na 14 dni do Egiptu: 7 dni rejs statkiem po Nilu+zwiedzanie i 7 dni w hotelu+LB(lezenie bykiem )Hotel i statek po ***** + tzw.pełny serwis-.....moze dam rade 2tyg bez pracy
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 6:12 pm
Witaj Krysiu ja byłem na takiej wycieczce starożytny Egipt 5 z firmy alfastar jesienią ,rzeczywistość jest inna przywożą cię do hotelu na 2 dni w nocy 3 dnia zabierają z różnych hoteli do autobusu na zwiedzanie. na statek zakwaterowanie wieczorem .4dzień LB na basenie .5 dzień 2wycieczki jak chcesz które trzeba zapłacić miedzy czasie statek płynie nawet nocą .6dzień LB 7zwiedzanie i powrót do hotelu(statki różne jedne ładne drugie 20 letnie,najlepszy pokład 3 z przodu statku z tyłu drgania silników dość głośno smród spalin.można dopłacić u nas 250zł lub na miejscu ...) do 5 * to im daleko. hotel był ładny( można wybrać konkretny u nas niestety za dopłatą) 4baseny może cieplutkie .polecam wycieczkę statkiem ze szklanym dnem oglądasz przez godzinę rafy z pięknymi rybkami. ja byłem od24. 9 do 8 . 10 temp.40 st. w dolinie królów 54 st radzę kupić po drodze tabletki ihniejsze 30 funtów apteki są po drodze. 10$ -55 funta(klątwa faraona nie omija prawie nikogo) radze zrobić zapas w strefie bezcłowej na statek ...ja byłem zadowolony już myślę gdzie pojechać latem zazdroszczę ci najważniejsze że tam nic nie boli
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 6:56 pm
Dzieki za info.My jedziemy z Triada,wylot 11 marca.Plan wycieczki mamy troszke inny,jedziemy zgodnie z tym co sprawdzili nasi przyjaciele-bezposrednio z samolotu mamy autobusem dowóz do miejsca zaokretowania statku.Dokonalismy dodatkowej opłaty która gwarantuje kolejnosc zwioedzania(najpierw rejs potem odpoczynek).Hotel mamy sprawdzony-Harmony Bey-dzielnica samych hoteli *****.Co do statku to faktycznie duzo różnych jest opini-sprawdzona metoda-10 dolarów w paszport i...kajuta super.Zemsta Faraona to nie zatrucie jak wielu mysli tylko po prostu inna flora bakteryjna w zoładku ,której nie produkuja nasze europejskie kwasy zoładkowe-wystArczy 2tyg przed wyjazdem zaaplikowac sobie cos z naszych bakterii w tabletkach,kapsułkach i ....pic wode mineralna,brac na okragło np.Lakcit czy jemu podobne + drineczki i bedzie ok.Zdaje sobie sprawe że arabowie to niestety czystosci i porządku miłosnikami nie są ale...to mam w domku...a oni maja piramidy i insze rzeczy które warto zobaczyc......
A jak cosik bedzie nie tak jak obiecali to......takie piekło im urządze ze...zemsta faraona to bedzie pryszcz
Tak z ciekawości to się tylko spytam...po jakiemu będziesz robić im tę wymiane poglądów.?..przygotuj się, bo jeszcze pomyślą i zechca Cię kupić, jak będziesz tak bardzo sugestywna.Z opowieści wiem,że przekonujący ludkowie... są tam w cenie
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 12:55 pm
Nie napiszę...Dostojna Jubilatko...bo nie chce oberwać Kasieńko Droga... niech Ci się wiedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum