...najserdeczniejsze zyczenia w tym Nowym Roku dla was wszystkich skladam ja
a najbardziej zdrowia i niechaj nasza problematyczna przypadłosc w koncu przepadnie w czelusciach piekielnych
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 3:30 pm
Jako, że dobrze wychowana Jubilatka, grzecznościowo nie zauważa spóźnień...... Iwonko, następnej 50 z tak pozytywnym nastawieniem..... życzy Henia po x 2
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 8:57 am
Dosia z okazji Urodzin:
Uśmiechniętego dnia życzę
nawet gdy pochmurno i pada.
Słonka w serduszku nawet wtedy
gdy brak go na niebie.
I chichotków radosnych i tęczy na niebie...
wszystkiego co najlepsze niech dziś spotka Ciebie.....
kochani kolejny rok z wami i znowu zabrakło chusteczek ....kurde , dziękuje za przemiłe życzenia tu i przez telefonare i smski jak dobrze że jesteście a to dla was ode mnie
Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły.
Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł,
lecz ich serce jest bezpiecznym
portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie.
Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:04 am
Droga wszystkiego, co Ci tylko chodzi, po tej Twojej blond "łepetynce"... niech Ci się spełni. Z całego serducha życzy Henia
PS.Miałam zapodać jakiś wierszyk o miłości czy cóś ale siem bałam Szater
...uff dotrwałam i będę pierwsza
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 10:27 am
Siostro moja kochana w/g maksymy ze "Akt urodzenia kobiety jest zawsze starszy od niej."...nie wiem ile latek ci stukneło i dobrze,żyj szczesliwie i.....podziekuj DZIS swojej mamie....bez niej nie miałabym takiej...bratniej duszy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum