_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 8:47 pm
A jak ja tu napiszę, że tulę Cię co rano .. to na bank przeczytam tu jutro..."w tym temacie nie piszemy o tuleniu... i ty nie jesteś z zachodu"... koniec cytata
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 8:03 am
jestem taka malutka i milutka jak futrzaczek
Heniutek złosliwa bestio ze wschodu....na powitanie mozna sie tulic jak najbardziej wiec temat jest o tuleniu
Poza tym twoje tulenie jest....obowiazkowe...rzekła bym nawet
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 12:23 pm
W tuleniu Ciebie,to ja żadnego obowiązku nie czuję....przyjemność wielka
Witajcie Jestem bardzo zdeterminowana i we wszystkich możliwych miejscach,szukam porady ,jak wyleczyć łuszczycę paznokci. Obecnie mam zaatakowane wszystkie paznokcie od rąk i stóp. płytka jest gruba na3mm. Czy zdjęcie paznokci coś pomoże, czy wogóle odrosną i czy nie odrosną chore. Pomóżcie proszę!
Wiek: 38 Dołączyła: 12 Sty 2011 Posty: 11 Skąd: deutschland
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 8:32 pm
czesc kochani chcialam sie przywidtac z wszystkimi i kazdym z osobna.Dzis zarejestrowalam sie na forum i dziekuje za przyjecie i wszelkie wsparcie jakie otrzymuje.Dopiero tutaj piszac moge rozmawiac o chorobie i osoba po drugiej stronie rozumie to tak dokladnie.Chetnie porozmawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum