Wysłany: Wto Sty 18, 2011 4:19 pm Ankieta- proszę o pomoc
Znaczenie nadwagi w łuszczycy i łuszczycowym zapaleniu stawów
Ankieta przeznaczona jest dla osób chorych na łuszczycę i łuszczycowe zapalenie stawów (łuszczycę stawową). Wyniki ankiety zostaną wykorzystane w pracy magisterskiej pt. „Znaczenie nadwagi w łuszczycy i łuszczycowym zapaleniu stawów”, którą piszę pod kierunkiem prof. Lidii Rudnickiej w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym.
Zapraszam Państwa do wypełnienia ankiety.
Emilia Kalisz
Studentka kierunku Pielegniarstwo
Warszawski Uniwersytet Medyczny
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:20 am
...nie wiem jaki jest ostateczny termin....zawsze chetnie pomagam ale....tym razem nawet nie mam czasu spojrzec....moze ...ale nie obiecuje....moze w sobote....
...nie wiem jaki jest ostateczny termin....zawsze chetnie pomagam ale....tym razem nawet nie mam czasu spojrzec....moze ...ale nie obiecuje....moze w sobote....
jest jeszcze troche czasu. dziekuje za wypelnienia i prosze o wiecej:)
dziekuje:) jest krotka, zeby Was nie zameczać:) jestem ciekawa co z niej wyniknie. jestescie bardzo pomocni:)
to chyba najbardziej aktywne forum łuszczycowe:)
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 6:50 pm
Cytat:
....to chyba najbardziej aktywne forum łuszczycowe:)
A bo my jesteśmy takie mróweczki i staramy się bardzo przy tym Dziękuję i powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum