kncone a jakie leki brałeś na ta anginie?
Bo jak mi lekarz przepisał duomox 750 to tylko mi twarz została bez kropek a reszta to totalny wysyp i wylądowałem w szpitalu na miesiąc gdzie lekarze podziwiali moje kropeczki.
I teraz wiem że jestem uczulony na penicyline i ampicylinę.
A elocom to steryd i mi pomagał tylko na chwilke.Już go nie używam.
Osobiście wole solarium i słoneczko ale każdemu pomaga coś innego więc to tylko moje zdanie
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 8:02 pm
Jak często chodzisz do solarium?? ja też zaczynam. Ale tylko chodzę jak kończę leczenie po szpitalu, Później sobie odpuszczam. A latem oczywiscie, że korzystam ze słońca.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 8:21 pm
Rabatek to takie ciacho ze ło matko jedyna...łuszczycy na nim nie widac a i z solarki umiejetnie korzysta bo też nie widac jakoby był strzaskany na mahon
...a i tancerz z niego .....
szczerze mowiac to wlasciwie tak - ale mowie o tych wysypach ktore byly po uczuleniu jakims, smarowalam jakimis kremami nawilzajacymi a i to powiedzmy szczerze niezbyt regularnie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Mateuszu pozdrów pielęgniarki ode mnie, bo mnie zadziwiają takie słowa z ust osób, które jednak powinny nieco znać się na fachu.
Raz - zakażenie paciorkowcami - jeden z popularnych aktywatorów i wysypywaczy przy łuszczycy
Dwa - Elocom - steryd + zerknij na ulotkę
Rada ode mnie: nie nastawiaj się na szybkie zaleczenie, bo z postów wynika, że na razie masz takie nastawienie. A lepiej się mile zaskoczyć, gdy po kilku miesiącach objawy ustąpią, niż zawieść się, gdyż po tygodniu nadal jest mega wysyp.
Poszukaj na forum troszkę - sporo jest już napisane. Może dziegcie Ci pomogą, może cygnolina, może mieszanka ziołowa, a może krem nivea? A może musisz zmienić dietę na bardziej zdrową? A może jesteś uczulony na coś? Pytań można mnożyć funkcją wykładniczą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum