Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 9:27 pm Re: hejka
Masc cholesterolowa super natłuszcza,łagodzi poparzoną skórę,uelastycznia skórę.Plamki znikną same ,tylko potrzeba czasu w takim wypadku nawet słonko nie zawsze sobie z nimi radzi.
Zgadza się,po zastosowaniu takiej maści skóra jest odpowiednio natłuszczona i jedrna-tak bym to nazwał. Co do znikania plamek to owszem skutkuje,ale potrzeba czasu.
łuszczyca sie wycofala -w tej chwili mam pojedyncze kropeczki ktore smaruje mascia z witaminami A E
Od czasu do czasu smigam na solara -widze ,ze to mi tez pomaga
Dziekowac ,dziekowac Pamietam jaka bylam zalamana i zagubiona w tym wszytskim -nie wiem jak przeszlabym przez ten okres !!! Super ,ze jest takie forum i weterani ktorzy udzielaja dobrych rad
Mam nadzieje ,ze ł sie dlugo nie pojawi a jesli juz to bedzie przygotowana no i bedzie wsparcie z Waszej strony
Pamietacie ,ze wybieralam sie na wczasy???? ....oczywiscie polecialam razem z rodzina i spedzilam super wakacje ,Czasem przyciagaly wzrok spojrzenia w moja strone === wiecie jak wyglada cialo po cygnolinie heheh Moj maz sie smial i mowil ,ze pewnie mysla ,ze mnie papierosami przypala
W tej chwili smaruje resztki ta witaminkowa mascia ,lykam tran .i smaruje sie po kapieli balsamem garniera
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:15 pm
Ponieważ nie chcę się wciąć znów nie w ten dział co trzeba więc wkleję tu fotki dłoni, tak jak pisałem wcześniej, traktuje je teraz cygnoliną, jak będą efekty wkleję fotki, mam nadzieję, że czystych już dłoni
Uwaga - nie wygląda to zbyt pięknie
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:33 pm
A powiem szczerze, że nie próbowałem, na razie nawilżam medidermem, trochę capi ale może być, tym bardziej, że efektów po nim nie ma ale w nawilżeniu sprawdza się, nie szczypie mnie i nie podrażnia - pani w aptece mi poleciła
Zobaczę co cygnolinka zdziała, ale ten krem też spróbuję napisz coś o nim i czy cię nie szczypało po nim
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:44 pm
daro napisał/a:
Ponieważ nie chcę się wciąć znów nie w ten dział co trzeba....
Może jednak przemyślisz z admnem założenie tu swojego wątku" Daro i jego ł." np.
Twój przypadek ciężki, ale też masz w związku z tym, ogromne doświadczenie. Może warto zebrać te wszystkie Twoje foty w jednym temacie, dodatkowo popisałbyś troszkę, czym i jak na tę swoją ł. jechałeś, na poszczególne części ciała. Zawsze byłoby się do czego odwołać, omawiając te cięższe przypadki; a tak rozp... one to po całym forumku, i nawet jak się chce poszukać czasem, to nie wiadomo gdzie czego szukać.
Wielka zaletą tego forum jest to, ze oparte ono jest o poszczególne przypadki, one dają obraz walki ale też w sposób naturalny, jakby ewolucję metod leczenia. Pod osąd i przemyślenie poddaję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum