Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
ŁUSZCZYCA NÓG I DŁONI
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Wto Maj 25, 2010 9:27 pm   Re: hejka

Masc cholesterolowa super natłuszcza,łagodzi poparzoną skórę,uelastycznia skórę.Plamki znikną same ,tylko potrzeba czasu w takim wypadku nawet słonko nie zawsze sobie z nimi radzi. :mrgreen:

Revitol_pl

Wysłany: Wto Cze 15, 2010 11:33 am   

Zgadza się,po zastosowaniu takiej maści skóra jest odpowiednio natłuszczona i jedrna-tak bym to nazwał. Co do znikania plamek to owszem skutkuje,ale potrzeba czasu.

typka32 
typka32

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 3:14 pm   

hello

czy ktos mnie jeszcze pamieta????

łuszczyca sie wycofala -w tej chwili mam pojedyncze kropeczki ktore smaruje mascia z witaminami A E :wink:
Od czasu do czasu smigam na solara -widze ,ze to mi tez pomaga :wink:

Dziekuje wszytskim ktorzy mi pomagali :kwiat:

szater 

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 3:51 pm   

....witam,witam jak mogłabym ciebie zapomniec....ciesze sie że jestes zadowolona i wszystko sie poukładało....dbaj o siebie i zagladaj tu czasem :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 5:45 pm   

jasne typka :) fajnie ze juz pani ł odpuscila sobie :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 6:36 pm   

:brawo: Nie dziękować, tylko dzielić się swoją wiedzą , to najfajniejsze jest, jak się takie posty potem czyta :banan:

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Sob Lut 05, 2011 7:27 pm   

cześć Typka :mrgreen: pamiętam Cię i ja :mrgreen: miło,że się dzielisz z nami taką dobrą wiadomością. oby takich więcej :mrgreen: .pozdrawiam cieplutko :mrgreen:

typka32 
typka32

Wysłany: Nie Lut 06, 2011 2:50 pm   

Dziekowac ,dziekowac :mrgreen: :> Pamietam jaka bylam zalamana i zagubiona w tym wszytskim -nie wiem jak przeszlabym przez ten okres !!! Super ,ze jest takie forum i weterani ktorzy udzielaja dobrych rad :>
Mam nadzieje ,ze ł sie dlugo nie pojawi a jesli juz to bedzie przygotowana no i bedzie wsparcie z Waszej strony :*

Pamietacie ,ze wybieralam sie na wczasy???? :hmm: ....oczywiscie polecialam razem z rodzina i spedzilam super wakacje ,Czasem przyciagaly wzrok spojrzenia w moja strone === :lol: :lol: wiecie jak wyglada cialo po cygnolinie :> :> heheh Moj maz sie smial i mowil ,ze pewnie mysla ,ze mnie papierosami przypala :lol: :lol: :lol:

W tej chwili smaruje resztki ta witaminkowa mascia ,lykam tran .i smaruje sie po kapieli balsamem garniera :wink:

trzymajcie sie -zycze zdrowka

daro 

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:15 pm   

Ponieważ nie chcę się wciąć znów nie w ten dział co trzeba więc wkleję tu fotki dłoni, tak jak pisałem wcześniej, traktuje je teraz cygnoliną, jak będą efekty wkleję fotki, mam nadzieję, że czystych już dłoni
Uwaga - nie wygląda to zbyt pięknie ;)

44444.jpg
Plik ściągnięto 19067 raz(y) 58.8 KB

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:19 pm   

wyglada daro jakbys mial luszczyce ;)

daro 

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:29 pm   

No i tu mianuję cię drugim expertem :) wreszcie ktoś się na mnie poznał heheh ;)

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:30 pm   

heheheheh :) ja nie chce byc ekspertem :)
a tak serio bardziej to nagietkowym kremem probowales smarowac - mialam cos podobnego tylko nie tak duzo...

daro 

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:33 pm   

A powiem szczerze, że nie próbowałem, na razie nawilżam medidermem, trochę capi ale może być, tym bardziej, że efektów po nim nie ma ale w nawilżeniu sprawdza się, nie szczypie mnie i nie podrażnia - pani w aptece mi poleciła :)
Zobaczę co cygnolinka zdziała, ale ten krem też spróbuję napisz coś o nim i czy cię nie szczypało po nim

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:40 pm   

nie szczypie - pachnie zeby bylo smieszniej miodem - chociaz miodu chyba nie ma w skladzie...

http://www.zielnik.radom....agietka,49.html

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 02, 2011 9:44 pm   

daro napisał/a:
Ponieważ nie chcę się wciąć znów nie w ten dział co trzeba....

Może jednak przemyślisz z admnem założenie tu swojego wątku" Daro i jego ł." np. :mrgreen:
Twój przypadek ciężki, ale też masz w związku z tym, ogromne doświadczenie. Może warto zebrać te wszystkie Twoje foty w jednym temacie, dodatkowo popisałbyś troszkę, czym i jak na tę swoją ł. jechałeś, na poszczególne części ciała. Zawsze byłoby się do czego odwołać, omawiając te cięższe przypadki; a tak rozp... one to po całym forumku, i nawet jak się chce poszukać czasem, to nie wiadomo gdzie czego szukać.
Wielka zaletą tego forum jest to, ze oparte ono jest o poszczególne przypadki, one dają obraz walki ale też w sposób naturalny, jakby ewolucję metod leczenia. Pod osąd i przemyślenie poddaję :hmm:

Odpowiedz do tematu