Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 6:51 pm
...w wiekszosci przypadków "dobre zajmowanie" nie ma nic wspólnego z wysypem...gdyby tak było nasze małe biedroneczki były by zdrowe ...bo przecież i mamuski dbaja na 100% a i my je kochamy....
Jezeli chodzi o łuszczyce to jest jej około 300 odmian a dodatkowo setki tak zwanych przyłuszczyc czyli chorób imitujacych łuszczyce...wielu lekarzy nie potrafi celnie zdiagnozowac...łuszczyca nie da sie zlikwidowac w tydzien...obiawy którejkolwiek z przyłuszczyc...tak
Czesto własnie takie krótko okresowe wykwity skórne,w niewielkich ilosciach pojawiajace sie na ciele ...to sa przyłuszczyce...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 1:57 pm
Geasf napisał/a:
Czyli jestem zbyt chory dla zdrowych ale zbyt zdrowy dla chorych... bo tak sie w tym momencie poczulem na tym forum...
....powiem tak na to co kto czuje czytajac NOTATKE INFORMACYJNA....niestety nie mam wpływu...podałam konkretna informacje o której nie wie tysiace ludzi a sa to rzeczy wazne i istotne...bo to my powinnismy byc najlepiej wyedukowani na temat swojej choroby....jezeli uwazasz ze jest sie za co obrazac....trudno ...masz wolna wole...ciekawe jak powinny sie poczuc mamy naszych biedroneczek ....dbaja o nie bardzo a jednak wysypy sa duze,wielkie i nieodpuszczaja nawet na chwilke...inaczej dbaja niz..... ....no własnie nie doszukujmy sie czegos czego nie ma...jakos mi sie tak bardzo to kojarzy z teorią spiskową...PiSu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 2:33 pm
Geasf jak sam wiesz, z tą cholerą to nigdy nic nie wiadomo. Ciesz się Swoją remisją ale też ładuj akumulatorek na zaś. A jak przy okazji, troszkę tu z nami pobędziesz, dzieląc się Swoim doświadczeniem, to naprawdę będzie fajnie....zobaczysz.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum