Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 7:58 pm Prosba o pomoc
Kochani zwracam sie do was z ogromna prosba...mój kolega Paweł ,maz jednej z Biedronek ciezko zachorował,konieczne jest specjalistyczne leczenie a koszty wysokie dlategoprosze tych ,którzy moga o przekazanie 1%na:
FUNDACJA „GWIAZDA NADZIEI”
WSPIERA OSOBY Z CHOROBAMI WĄTROBY
Mój przyjacielPaweł jest podopiecznym tej fundacji.
Gorąco proszę o pomoc dla mojego przyjaciela Pawła.
Proszę tylko o 1% dla Pawła.
Pytasz jak pomóc Pawłowi?
- Na ostatniej stronie zeznania rocznego PIT 37 w polu 124. podaj numer Fundacji „Gwiazda Nadziei” KRS 0000298237
- W polu 125. wpisz kwotę wyliczoną, nie większą niż 1 procent Twojego podatku.
- W pozycji 126 „cel szczegółowy” – proszę dopisz „Dla Pawła”
…ten dopisek jest bardzo ważny, Dziękuję Ci za niego. www.gwiazdanadziei.pl
e-mail:fundacja@gwiazdanadziei.pl
Krysiu, sprawdz czy wystaczy napis DLA PAWŁA czy nie trzeba podawac nazwiska, miałam taka sytuację gdy 2 lata temu wpłacaliśmy dla synka kolezanki, okazało sie ze damianków było dwóch.........
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:03 am
Kasieńko myślę, że wszystkie dane z prośby, którą tu złożyła Szater, są sprawdzone w tę i w tę stronę.
Człowiek potrzebuje pomocy, drugiego człowieka i ta nasza pomoc tak naprawdę, nic nas nie kosztuje, oprócz dodatkowego wypełnienia kilku rubryczek.
Przy takich sytuacjach, przechodzimy najprostszy test z naszego człowieczeństwa .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum