Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
stawy
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 9:35 am   

Pumka a ty myślisz, że my to się nie sypiemy? dasz radę, najwyżej zamienisz siłownię na pływalnię :> . Ale do doktorów koniecznie :* :tuli:

szater 

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 12:29 pm   

...wiesz ze czekam...zapraszam serdecznie ....i sie głupia ciesze ...tak jak Kasia obiecała i ...dojechac nie moze :zly:

Wróciłam z komisji rente mam do 2013 roku kwietnia zreszta...przeszłam ...ale przezyłam...łeb mi peka ale dajemy rade....buziaki :brawo:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 2:25 pm   

szater ale wazne ze masz to z glowy :)
tak swoja droga jak mnie stawy bola ale nie puchna to co?...
powiem ze wieki temu (znaczy sie lat temu ze trzydziesci prawie) mialam zapalenie stawow ostre (podaje jak dostalam tzn. jak mi lekarka mowila)
ale bola czesto naprawde zaj....e...

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 2:58 pm   

A weśta i przestańta mnie straszyć :zly:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 3:41 pm   

heniutka ja sobie tlumacze ze po prostu stary kot ze mnie i tyle ;) i jakos spokojnie to traktuje ;) fakt ze na szczescie nie jest to bol taki ktorego nie daloby sie wytrzymac.. no... ale tez fakt ze ja mam bardzo wysoki prog bolu podobno...

szater 

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 3:44 pm   

kocie no niestety musisz to posprawdzac dokładnie.....na oko to chłop umarł w szpitalu...poszukaj DOBREGO reumatologa,zdjecia trzeba porobic,badania takie podstawowe morfologie z rozmazem i OB,CRP...to tak na poczatek i spokojnie obserwowac.Czasem jest tak ze boli jak cholera a wyniki dobre i...to jest dopiero vic,teraz trzeba trafic na lekarza co ci uwierzy ze cie boli...masakreska....

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 3:52 pm   

yyyy a ja nie pojde i poczekam do lata to bedzie bardzo zle? bo nie puchnie, nic nie widac, bol da sie wytrzymac...

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 6:14 pm   

Dobra to teraz ja polecę kazaniem: czy mogę się zapytać, na co Ty Kotku do tego lata będziesz czekać? Że co, cud się stanie, samo weszło samo wyjdzie? Weź Ty się ogarnij, cuda się zdarzają fakt ale to rzadkość jest. Porób te badanka jak Ci Szaterek grzecznie jeszcze radzi; zawsze wróg, którego znamy... to wróg oswojony i walka z nim, jest już jakby łatwiejsza :hmm:
No ale to jest opinia pacjentki wierzącej w moc zbawczą medycyny. Gada trzeba zabijać w zarodku, szanse wtedy większe, w walce z nim mamy :hmm: Do lekarza po skierowanka i w kolejeczki się pisz a nie czekaj na Godota :zly: :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 8:35 am   

doooobra doooobra juz nie krzyczec na mnie prosze - i tak musze byc u normalnego lekarza pogadac o sanatorium to przy okazji skierowanie wezme... a moze lekarka uzna ze nie potrzeba tylko sie po prostu starzeje ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 10:00 am   

Nie skierowanie a skierowania :zly: . I Ty jej konkretnie powiedz, co chcesz... tak na wszelki wypadek gadam.
W tych skierowaniach to jakaś dziwna oszczędność panuje, ale to początek roku, to powinna Ci dać... może.... jak będziesz stanowcza oczywiście :hmm: :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 10:07 am   

ona nawet sensowna (ta lekarka internistka) powiem jej i pewno da ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 10:20 am   

Ufff, teraz czekamy tylko na wieści :brawo: :tuli:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Lut 19, 2011 2:55 pm   

ohoho...widze ze stara gwardia wciaz sie trzyma i wspiera..witajcie wiedzmy moje po dluzszej nieobecnosci.. :drink:

szater 

Wysłany: Sob Lut 19, 2011 4:12 pm   

Bo my wierne jestesmy .....w przeciwienstwie do pewnych Ksieciuniów-Bajerantów co to ich latami nie widac :>

Puma siostro jest dobrze....zrobisz badania....fonik i zdiagnozujemy....buziaki...przeciez wiesz ze czekam,jestem...jak tylko potrzebujesz :*

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Lut 19, 2011 4:14 pm   

oj wiedzmuniu..ale zawsz e mozesz mnie slyszec..gram tam gdzie zawsze:P

Odpowiedz do tematu