Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 4:13 pm Szampon z błota Morza Martwego
Witajcie, chciałbym zapytać Was czy ktoś z Was na głowe stosował szampon z błota Morza Martwego.
Szukałem po sklepach i aptekach i szamponów takich jest całkiem sporo.
Chciałbym jakiś zakupić w najbliższych dniach, czy ktoś z Was może polecić jakiś konkretny szampon konkretnej firmy?
Podobnie jak betty zacząłem używać szamponu z błota Morza Martwego firmy Apis.... byłem w szoku, już po pierwszym umyciu głowy widziałem rezultaty. Łuska zniknęła w 90%. Do tej pory stosowałem na głowę diprosalic z wiadomymi rezultatami. Wydaje mi się jedynie, że szampon nie leczy, ale hamuje pojawianie się łuski, ponieważ po miesiącu stosowania co 2 dni nadal mam czerwoną skórę pod włosami. Narazie mi to wystarcza, nie łuszczy mi się skóra na głowie i nie wyglądam jakbym cały czas chodził z łupieżem Prawda jest taka, że na jednych preparat działa, na innych niestety nie ... taka loteria , ale trzeba popróbować. Szampon nie jest drogi, wieć może warto
Pozdrawiam
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 8:15 pm
Idąc drogą Twojego rozumowania...też uważam, że warto stosować wszystko, co polepsza komfort naszego życia z tą panią.
Do rozważenia... co dalej z czerwonymi plamami? Twoje
Cytat:
....Wydaje mi się jedynie, że szampon nie leczy, ale hamuje pojawianie się łuski....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum