Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Bezsenność
Autor Wiadomość
Wiolusia 

Wysłany: Pią Sie 25, 2006 9:53 pm   

nie wiem co lepsze: kapac sie z "kaczkami" czy krasc z nimi ksiezyc:P

łukaszzzz85 

Wysłany: Sob Sie 26, 2006 5:34 pm   

lepiej sie zbunkrowac i siedziec cicho... przeczekac poprostu... mam duza piwnice ..wiec miedzy przetwory sie wcisne i przesiedze ten buzliwy okres(nawet bede mial co jesc) :P

Wiolusia 

Wysłany: Nie Sie 27, 2006 11:27 am   

hi hi hi...
ja na szczescie nie musze sie chowac w bunkrze :grin:
no chyba, ze i t mnie dopadnie cezura :???:

Pawel 
Administrator

Wysłany: Nie Sie 27, 2006 11:29 am   

Wiolusia napisał/a:

no chyba, ze i t mnie dopadnie cezura

Ja nie mam nic przeciwko swobodnym wesołym dyskusjom ale od tego są inne działy, naprawdę proszę o wypowiadanie się na temat, wątek dotyczył bezsenności. :)
Proszę w imieniu wszystkich forumowiczów, aby uniknąć bałaganu :)

Wiolusia 

Wysłany: Pon Sie 28, 2006 10:31 pm   

Pawel sie chyba zdenerwowal bo usunal moja wypowiedz i chyba wypowiedz lukasza tez :cry:
czasem trzeba humoru bo... a czasem nie mozna zaczac w innym temacie skoro np wszystko wyszlo z jednego slowa, trzeba by cala wypowiedz czyjas skopiowac gdzie indziej i wtedy zaczac zartowac, ale czasem nie da sie wszystkiego zaprogramowac;
np teraz moja wypowiedz jak bym ja umiescila gdzie indziej to ludzie nie wiedzieliby o co mi chodzi;
pozdrowionka
spokojnej nocy, torche zimno sie zrobilo wiec nie powinno byc problemow z zasnieciem jesli dobrze wywietrzyliscie pokoje/przynajmniej teraz nie powinienes usunac mojej wypowiedzi bo wypowiadam sie na temat bezsennosci :grin: :razz: :lol: :mrgreen: :wink: :wink: :wink: /

Pawel 
Administrator

Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:12 pm   

Przepraszam ale spójrz na to z innej strony, jaki ma sens takie forum gdzie na kilkadziesiąt postów tylko kilka jest na temat? Jest kilka działów swobodnych a to są działy tematyczne, jesteśmy w dziale dyskusje na tematy medyczne, temat dotyczył bezsenności i na ten temat proszę się wypowiadać :)

Pisze to z całą sympatią i szacunkiem do Was i troską zeby to forum nie zamieniło się w po jakimś czasie w śmietnik. Bo jaką ma wartośc taki temat gdzie pada pytanie o sposoby walki z bezsennością a połowa postów to swobodna dyskusja i zarty na tematy polityczne.

Bardzo rzadko kasuje posty na tym forum, internetu uzywam od dawna i udzielam się na kilkudziesięciu forach o róznej tematyce i widze ze te fora gdzie uzytkownicy pisza bezwartosciowe posty nie na temat zamieniają sie po jakimś czasie w smietnisko i odstraszają.

Znam też kilka for gdzie dyscyplina i restrykcje sa tak przestrzegane ze wszelkie posty nie na temat i nieregulaminowe wiadomosci sa natychmiast usuwane a uzytkownicy sa karani ostrzezeniami, blokadami pisania a nawet banami. Ale fora te są za to prawdziwą skarbicą wiedzy bo jest porzadek i nie ma takiej sytuacji ze chcac poczytac jakis temat i sie czegos konkretnego dowiedziec lub zapytac znajdujemy swobodne dyskusje i posty nie majace z tym zwiazku. Ja nie bede wprowadzał zadnych restrykcji i kar :) To forum jest przyjaźnie nastawione do wszystkich.

Tymbardziej ze nasze forum jest nowe dlatego prosze uzytkowników zeby od poczatku dbali by bylo wartosciowym źródlem wiedzy i wymiany doświadczeń :)

Natomiast tematów i postów w dziale "Przywitaj się", "Humor" i "Ogólne" nie bede kasował ani w nie ingerował (w granicach rozsądku) :)

Chyba przydało by się spisać jakiś chociaz krótki i skromny regulamin :)

Dobrej nocy! :)

łukaszzzz85 

Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:16 am   

dokladnie...niema to jak otwarte okno i swieze powietrze .... czyzby wracaly wspaniele lata socjalizmu...oczywiscie glupoty pisze ... jak zwykle :)

Wiolusia 

Wysłany: Wto Sie 29, 2006 6:20 pm   

moja wczorajsza bezsennosc to masakra: przez ulewny deszcz, ktory dudnil jak nie wiem co i przez calonocne "ujadanie", a raczej miuczenie kota;
a spac mi sie chcialo i co wtedy na to poradzic? W kota butem ok, ale co z deszczem?
Rozumiem ciebie Pawel, ale tak jak juz nap, nie jestesmy zaprogramowani, zwykli z nas ludzie i czasem nie da sie ot tak przerzucic czegos na inny post bo to nie mialoby sensu;

To Ja

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:00 pm   

Tez czesto zdarzaja mi sie nieprzespane noce... Wtedy przypominaja mi sie wszystkie dreczace mnie sprawy :sad: Na dodatek zeby zasnac potrzebuje calkowitej ciszy, przez najmniejszy szmer moge miec czasami zarwana cala noc

nutka 

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:12 pm   

Ja to dopiero zacznę się męczyć... nie mogę spać na brzuchu ze względu na płód a to była jedyna pozycja w której zasypiałam :???: Teraz męczę się godzinami i nie mogę zasnąć leżąc na boku a taką pozycję zaleciła mi pani doktór. Ech...

antonia 
antonia

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 8:40 pm   

Nutka, jeśli możesz pić mleko, to spróbuj wypijać kubek gorącego przed snem, ułóż się na bok i przytul poduszeczkę na odsłonięte ucho (miły, mięciutki jasieczek), pomyśl o dzidziusiu i ... zaśnij :smile:

nutka 

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 9:03 pm   

Cały czas o nim myślę :) Niestety sen nie nadchodzi... i tak co noc. Picie czegokolwiek na noc powoduje, że potem latam co dwie godziny do kibelka a jak się wybudzę to nie mogę długo zasnąć. I tak źle i tak niedobrze ;)

wierszokletka 

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 9:28 pm   

a ja ostatnio doszłam do wniosku, że powinnam nieco się uspokoić i zaczęłam swą przygodę z jogą. zawsze ćwiczę pzred snem. i to mi pomaga, uspokaja mnie i pomaga mi zasnąć. wreszcie. bo od dłuższego czasu bardzo się męczyłam...

Kucka 
Wariatka :P

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 10:18 pm   

To ja jestem jak ten bobas..... 22.30 głowka do podusi i lulam :D 5.30 wstaje i nie wiem jaks ie nazywam :D A nie przespane noce zdarzaja mi sie bardzo zadko :) A zeby bylo smiesznie to kiedys lubialam wypic przez snem szklanke mleka... tyle ze zimngo, prosto z lodowki :P

nutka 

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 9:07 am   

No nie powiem, jakoś ta noc minęła... ale jeśli chodzi o wyspanie się to ja notorycznie jestem niewyspana ;)

Odpowiedz do tematu