Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
spadajace niebo
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 3:06 pm   spadajace niebo

....czasami gdy wydaje nam sie ze juz wychodzimu na prosta....powoli wszystko zaczyna sie układac...nabieramy powietrza w płuca...i niebo wali sie na głowe....wydaje sie wtedy ze tylko kurz i ból...strach ....ogromny paralizujacy strach....że nie zdaze....że tyle mnie minie...ze to juz ....wokoło ludzie ...zycie idzie dalej ...nawet słonko nie przestało swiecic....a jednak jest inaczej....dla wszystkich którym wydaje sie ze serce mam z kamienia że jestem wredna,czepliwa ,moralizatorska...moze bedzie lzej...jezeli zobacza ze ja tez moge i mam prawo sie bac...że nie zawsze musze byc idealna...miec siłe i trzymac pion...czasami i ja potrzebuje wsparcia.....bo przychodzi czas kiedy sprawy wydaja sie mniejsze niz były....kiedy wyciagnieta do kogos reka z pomoca ...teraz sama oczekuje wsparcia.....

basia44 

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 3:49 pm   

Czasem tak bywa Krysiu że wszystko idzie nie tak, ważne żeby się do tego przyznać i nie udawać twardziela,niestety nie każdy to potrafi i cierpi w samotności nie przejmuj sie po burzy zawsze wychodzi słońce choć chmury są ciemne i nieprzyjemne.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 5:10 pm   

Szaterku moje wsparcie jak i dobre myśli zawsze przy Tobie będą i tylko mam cicha nadzieję, że Ty też o tym wiesz.
A niebo? Jest, było i będzie... myślę. Ono Tobie też się nie zawaliło; pojawił się na Twojej drodze nowy kamyczek, często wszyscy tak mamy. Ważne, że się nie zamykasz, wychodzisz do ludzi. Taka postawa cieszy, bo to oznaka wiary w nas. Dziękuję :grin: .
Problem ogarniesz, czas i cierpliwe podejście do problemu zaskutkuje, uwierz. Kciuki trzymam za Silnego Człowieka :*

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 6:19 pm   

szater kazdy miewa momenty zalamania, strachu itd. i nikt przeciez nie wymaga od ciebie abys byla superczlowiekiem :) trzymam kciuki za to ze poradzisz sobie (z pomoca bliskich i przyjaciol) z problemami - nie jestes sama :*

kasja 

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 8:10 pm   

Czasami tak jest; ze nic nie układa sie po naszej myśli, ale to tylko na chwilke Pózniej juz jest lepiej Jesteśmy tylko ludżmi, nawet Ty czarownico mozesz mieć czasami kiepski dzień
A ja mam Twoj nr gg w swojich zanjomych i codziennie rani widze, że juz jesteś na forum to zaraz tu pędze zobaczyć co nowego slychać :) Więc codziennie rano o Tobie myslę, wiem, że to mało, bo mnie nie znasz, ale ja sie ciesze, ze Cie poznalam i zawsze o Tobie pamietam. :tuli: :*

romcyś 
Romano

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 9:21 pm   

Witam
Szater :hmm: już wiem :*
pozdrawiam
romano

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 11:04 pm   

Krysiu, co prawda rzadko już tu pisuję, ale jestem i akurat Ty powinnaś to wiedzieć. Głowa do góry, będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. Nie jesteś sama i o tym pamiętaj. :*

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 10:03 am   

:* :tuli: :*

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 7:11 pm   

uu..wiedzmo..a coz to za dolki?...lapaj buziola ..moze ci sie nastroj polepszy...bo wiesz...wiedzmy powinny byc silne....ale i calowac tez sie je powinno :oops:

szater 

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 8:36 pm   

....no cóż...znowu sie udało...diabeł wie ze do niego naleze to sie nie spieszy a aniołowie odpuscili ...dziekuje wam wszystkim....diagnozuje dalej ale już ze spokojem...jeszcze raz dziekuje za buziaki,foniki,smski...za wsparcie :*

Ewa-Jurek 

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 9:19 pm   

:twisted: :twisted: nie cuduj kobieto :twisted: :twisted: :twisted:
Przez Ciebie tzn dzieki Twoim postom tu jestem :>
:> :>
Więc kto tu kogo ma wspierać??? :hmm: :hmm:

Pozdrawiam serdecznie :grin: :grin:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Lut 28, 2011 11:34 pm   

no to diagnozuj..diagnozuj..ale czemu przec te diagnozy nie dostalem buziola to nie wiem?:D:DD:

szater 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 8:15 am   

...no Ewo czasami i ja jak sie okazuje potrzebuje wsparcia,pomimo że wiekszosc co wchodzi na forum uwaza mnie za robocopa ...jestem kobieta....twardą ale...okazało sie ze jest cos co potrafiło mnie powalic....ciesze sie że moje rady sa ci pomocne :brawo:

Ksieciuniu buziaki masz zawsze od lat :* ....fajnie ze wróciłes... :brawo:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 4:38 pm   

Szaterku, ja chciałaby Ci napisać, że ja Cię kocham, nawet jakbyś mi netowo/telefonicznie/osobiście chciała skopać tyłek albo wyrazić opinię o moich działaniach :mrgreen:

Mam nadzieję, że jeśli to nastąpi zrobisz to dosadnie, bo nie cierpię niedomówień :twisted:

cieszę się, że już lepiej jest... :brawo:

z wyrazami miłości
Aga :*

Ewa-Jurek 

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 6:54 pm   

Szaterku wiosna idzie !! :banan: :banan:
Ja się cieszę ,a moje zwierzaki futro zrzucają :yoyo: :yoyo: a MÓJ MĄZ SKÓRE :brawo: WIOSNA!!!!!!!!!!
Już teraz tylko może być lepiej :drink:

Pozdrawiam :mrgreen:

P.s wysłałam Ci PW :tuli:

Odpowiedz do tematu