O i taką postawę nazywam ....twórczym myśleniem
Ze swojej strony dodałabym tylko: kąpiele- ziołowe, solankowe bądź w sodzie; i oczywiście Sylimarol- ja go łykam w ostropeście plamistym ale też są tableteczki.
Wiosna się zbliża, można pomyśleć o oczyszczanku wątróbki. Ale to przyszłość dla Was... myślę, okrzepniecie, ogarniecie się... pogadamy
A gdzie diabeł nie może tam mnie pośle Wyrwałam cocois z jednej jedynej apteki w mieście ,a żeby było ciekawiej ostatnia tubka
Trochę tego mi się zużyło na męża....i nie wiem co dalej.....muszę już jutro szukać dalej,bo nie ma w żadnej hurtowni
Jak to dziala z zakupami przez apteki internetowe???W takiej na jakiej sie zalogowałam jest i cocois i i psorisan.
Kupował ktoś juz w aptece przez internet mazidła itp??
Chciałem podać aptekę internetową, z której kupuję Cocois bez recepty, ale... nie ma już tam tej maści A była cały czas. Jeszcze parę dni temu była. Widać skutecznie działają, aby nie można było kupić tego co pomaga. Cholera, a u mnie to już resztka resztek tej maści. Od lata nie kupowałem, bo nie musiałem.
Ewo możesz podać adres tej apteki co znalazłaś? Mnie szczególnie zainteresowałby Psorisan Tego jeszcze u mnie nie było
A jeśli chodzi o apteki internetowe to jak kupowałem wygląda to tak: zamawiam -> płacę szybkimi przelewami -> za 2 dni kurier jest u mnie z paczką.
A we Wrocławiu wczoraj cocois kupiłam w aptece i to bez recepty To jest jedyna apteka, w której w ogóle wiedzieli o co proszę. Ja potrzebuję jej na główkę mojej Zosi, więc niewiele zużywam, ale jeśli ktoś smaruje nia ciało to chyba ze 2 tubki na jeden raz wyciska... Jednek stwierdzam, że na ciało cygnolina tańsza i efektywniejsza. I mniej śmierdzi!
Paweł jak rozgryziesz na czym polega zakup u nich to pisz ,pisz ,pisz
Justyna wyslałam Ci PW
A tu Cocois też jest na receptę. O dziwo Psorisan jest bez recepty. Zerknę później jak tam to kupić.
W doz też jest Cocois na receptę. Chyba już jest koniec łatwiejszego dostępu do tej maści.
//Edycja
Sprawdziłem tą stronkę. Po pierwsze dziwne było dla mnie, że są tam dostępne produkty na receptę bez recepty. Po drugie środki dostępne, które są już wycofane w Polsce (wspomniany wcześniej Psorisan, a także Cignoderm). Po trzecie brak jakichkolwiek danych kontaktowych i firmowych. No i zalogowałem się chciałem złożyć zamówienie a tu taka informacja nad koszykiem:
"Twój koszyk, wersja testowa bez możliwości składania zamówień"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum