nie ma to jak wspólni znajomi! na Kamieńskiego byłam dawno, oj bardzo dawno , bo na początku 2003 r. Bardzo miło wspominam ten pobyt, wczasy bardziej niż szpital! Trafiłam też na fajnych ludzi, wesoło było nie powiem!
witam:)
miałam napisać jak było u dr Barana no więc piszę. Doktor nie jest jakiś bardzo sympatyczny ale też nie jest niegrzeczny,taki normalny starszy pan;)ale chyba nie o to tu chodzi żeby było miło tylko żeby było skutecznie(moje zdanie).
Dr zaproponował 5 tygodniowe leczenie. Pierwsze 2 tygodnie złuszczanie łuski i atakowanie Sorelem(glowa),na resztę ciała(łokcie) maść z cygnoliną. Następne 3 tygodnie lampy i Sorel. Do tego pierwsze 10 dni antybiotyki. Zobaczymy jak będzie ale jestem pełna nadziei
pozdrawiam
..... byłam dawno, oj bardzo dawno , bo na początku 2003 r. Bardzo miło wspominam ten pobyt, wczasy bardziej niż szpital!
Ja niestety byłem nieco wczesniej, bo w latach 98 -99 ale tez bylo fajnie I w kwesti odczucia jako wakacji potwierdzam w 100%. Hej
Paulina
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:51 pm
Polecam dr Bańko,przyjmuje na Nowym Dworze i w przychodni kolo szpitala wojskowego.Niedawno bylam w owym szpitalu...coz...to nie to co kiedys Pamietam stara gwardie,to byli lekarze!Swietne efekty w leczeniu,zero sterydow i cudowne podejscie do pacjenta.Teraz...byle szybko,byle tanio,sterydy sa chlebem powszednim a lekarze...szkoda slow.Mlodzi,bez doswiadczenia,podejscie do pacjenta beznadziejne.Tylko ordynator jest w porzadku.Teraz planuje pobyt w szpiatalu na Kaminskiego,moze tam cos poradza.Wiecie moze ile czeka sie na miejsce i jak zalatwic wszystkie formalnosci?
czy wie ktoś gdzie jeszcze oprócz ul.Chałubińskiego we wrocławiu wykonuje się naświetlania ??
dostałem skierowanie na TL01 na 10 razy, lekarz mówił że to kosztuje ok 10 - 12 złoty za 1 wizytę tymczasem na Chałubińskiego pewna "przemiła" Pani powiedziała mi : "18 zł od lampy" jakby któś wiedział coś w tym temacie to bardzo proszę o informacje.
czy wie ktoś gdzie jeszcze oprócz ul.Chałubińskiego we wrocławiu wykonuje się naświetlania ??
dostałem skierowanie na TL01 na 10 razy, lekarz mówił że to kosztuje ok 10 - 12 złoty za 1 wizytę tymczasem na Chałubińskiego pewna "przemiła" Pani powiedziała mi : "18 zł od lampy" jakby któś wiedział coś w tym temacie to bardzo proszę o informacje.
W szpitalu wojskowym, koszt to 10 zł za jedno naświetlanie
szkoda że dopiero teraz sie dowiaduje zostały mi jeszcze 2 naświetlania, niestety po 18 zł ;( ale dzięki następnym razem nie pójde już na chałubińskiego :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum