Nie wszystkich leczy , już druga osoba pisze , że smaruje prawie tydzień i nic nie działa. Zaraz jadę do pani Ireny po następną porcję smarowidła. Miałem być popołudniu ale chcę być przy robieniu. Może jeszcze dzisiaj wyślę osobom, którym nie wysłałem ostatnio.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 8:21 am
Ludku z cudnej doliny...moze jednak...nalezałoby ustalic jakas kwote za to smarowidło....z moich doswiadczen wynika ze jednak cos co zdobedziemy płacac za to nawet symboliczna kwote...zawsze działa inaczej...za wróżby też nalezy zapłacic na przykład,cos w tym jest i.....
sory ale pisze z komurki i zrywa polaczenia. stosuje sie do tego co napisales ale dlawie sie przy soku z cytryny. czy mozna go zastapic grejfrutem. napisz szybko bo czekam ze sniadaniem.
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 8:55 am
z toba to ale jest cyrk roderku....
jak na czczo to znam wode z miodem i odrobina cytryny....ale do czego to ma byc ...i dlaczego ta cytryna cie dławi?
Grejpfrut to jednak cosik innego jak cytrynka i troszke inne działanie ma ....chociażby wchodzi w reakcje z lekami i nalezy go spozywac 4 h przed lyb 4h po lekach.....
Ludku z cudnej doliny...moze jednak...nalezałoby ustalic jakas kwote za to smarowidło....z moich doswiadczen wynika ze jednak cos co zdobedziemy płacac za to nawet symboliczna kwote...zawsze działa inaczej...za wróżby też nalezy zapłacic na przykład,cos w tym jest i.....
Ja też wolałbym, żeby pani Irena mnie skasowała, nawet za koszty bo głupio mi tak jeździć i jeszcze kręcić, kłamać jak poprzednim razem, że słoik się rozbił. Na dzisiaj kolejne kłamstwo, że potrzebuje więcej, bo słabo działa na mnie. Ale ta kobieta nawet nie chce słyszeć o pieniądzach, wręcz się obraża, jak o tym mówię. Boję się jej powiedzieć, że rozdaje innym, bo nie wiem jak zareaguje, może mnie przegonić na cztery wiatry a zależy mi na znajomości z nią. Na dzień kobiet dałem jej kwiatka i czekoladki. Wzięła kwiatka a czekoladki kazała zanieść do jej sąsiadki i dać dzieciom. Żebyś Ty widziała zdziwienie tych ludzi. Patrzyli na mnie jak na przygłupa. Przyjęli to jak jakąś jałmużnę.
Do roderka.
Szater ma rację grejpfrut to nie to samo co cytryna. Jeśli na odkwaszanie organizmu to musiałbyś go pić bardzo dużo i tylko świeży sok , na candidę raczej nie działa. Może bardziej rozcieńcz cytrynę, tylko broń borze nie słodź, bo candida uwielbia cukier.
Może zróbmy tak: pij rozcieńczoną cytrynę na odkwaszanie ile możesz na czczo a w ciągu dnia grejpfrut. Na candidę mogę Ci wysłać wyciąg z orzecha od pani Ireny. Dam Ci przepis jak się go robi, to na jesień mi oddasz.
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 10:12 am
....ludku mój cudowny...dla pani Irenki ..pieniadz to od szatana,czekoladki to takze jego udział w niszczeniu swiata...kwiat to natura...mysle a nawet jestem pewna ze wie ze ja okłamujesz....lepiej tego nie mów....jako odpłate (tak sie to kiedys nazywało) postaraj sie cos dla niej zrobic:skopac ogródek,porabac drewno,zrobic zakupy...ofiarowac grzybów z lasu...lub kapcie z prawdziwej wełny....
...bardziej myslałam o opłacie od ludzi którym wysyłasz....ponosisz koszty...a suma nie musi byc wielka,wygórowana ale tez nie mozna ciagle dawac za darmo bo.....Jezus był synem Boga i nie dogodził kazdemu...ty tez nie...a nawet jezeli twoje smarowidło bedzie pomagac to...ludzie beda narzekac...inaczej traktuje sie cos co chociaz odrobine kosztuje....pozdrawiam serdecznie....
szater ostrzegam ciebie i twoje alter ego - to co tu robicie ma znamiona przestepstwa - jak bedziecie dalej ciagnac ten pic to sprawe zglosze do GIS-u .
Co bedzie dla ciebie przykre, bo raczej nie jestes anonimowa w sieci.
To rowniez ostrzezenie dla wlaciciela forum - udzial w przestepstwie ...
szater ostrzegam ciebie i twoje alter ego - to co tu robicie ma znamiona przestepstwa - jak bedziecie dalej ciagnac ten pic to sprawe zglosze do GIS-u .
masz racje dziewczynko,
zrob wydruk, idz na policje , powolaj sie na zapis o grozbach karalnych , dzieki temu prokuratura szybciej zajmie sie sprawa nielegalnego wprowadzania kosmetyku do obrotu. Pare paragrafow sie znajdzie ...
Dodatkowa uwaga - stosowanie preparatow ktore nie sa przebadane mikrobiologicznie moze spowodowac infekcje skory , a w luszczycy bariera lipidowa jest zaburzona i o infekcje latwo.
Jesli ktokolwiek sobie zaszkodzi to szanowne towarzystwo bedzie mialo problem ale i dlugie tygodnie na przemyslenia po wyroku skazujacym ...
Jeszcze raz powtarzam - jesli administrator nie usunie watku i pojawia sie kolejne wpisy promujace wprowadzanie do obrotu - sprawa laduje w GIS-ie ...
masz racje dziewczynko,
zrob wydruk, idz na policje , powolaj sie na zapis o grozbach karalnych , dzieki temu prokuratura szybciej zajmie sie sprawa nielegalnego wprowadzania kosmetyku do obrotu. Pare paragrafow sie znajdzie ...
Dodatkowa uwaga - stosowanie preparatow ktore nie sa przebadane mikrobiologicznie moze spowodowac infekcje skory , a w luszczycy bariera lipidowa jest zaburzona i o infekcje latwo.
Jesli ktokolwiek sobie zaszkodzi to szanowne towarzystwo bedzie mialo problem ale i dlugie tygodnie na przemyslenia po wyroku skazujacym ...
Jeszcze raz powtarzam - jesli administrator nie usunie watku i pojawia sie kolejne wpisy promujace wprowadzanie do obrotu - sprawa laduje w GIS-ie ...
To samo dotyczy drugiego forum ...
Normalnie śmiechu warte... Dzięki za poprawienie humoru.
PS. Wiesz, powinienieś występować w kabarecie... xD
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 2:24 pm
vorden napisał/a:
Vordenie to ja zapytam tylko: dorosła osoba, powierza Ci-nikomu nie znanej osobie; swoje namiary. Wyrażając chęć, smarowania się cudem przez Ciebie wysłanym. Zapytuję: ma do tego prawo? Moja odpowiedź brzmi....ma....więc o co ten dym? Pozdrawiam wkręt przedni
To są twoje słowa, które użyje jako riposty: " życzę ci abyś z łuszczycy się wyleczył , ale bucem pozostaniesz do końca swoich dni , potarmoś się po jajkach , wypij setkę i pomyśl jaki jesteś wspaniały"
Do dziewczyn odnoś się z szacunkiem bo to tylko o tobie źle świadczy, szczególnie szater , przynajmniej do momentu jak jej dorównasz w ilości napisanych postów, bo jak na razie jej do pięt nie dorastasz.
Straszysz bezpodstawnie administratora udziałem w przestępstwie a może twoje wpisy należy prześwietlić, rozejrzeć się co znajduje się w blogu. Święty nie jesteś, obrażasz ludzi, adwokaci lubią takich gagatków. Chętnie od ciebie wyciągną kasę na jakiś zbożny cel.
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 2:38 pm
...drogi samotny ludku Vordenie....jak mi ciebie zal...nie masz jak zwrócic na siebie uwagę i na swoje Odkrycia?nikt nie chce stosowac sie do twoich cudnych zalecen:porzucenia leczenia i zastosowania twojej Terapii?..moze tez nalezałoby wydrukowac to co ty nabzdurzyłes....
Ja sie twoich kroków nie boje...nie strasz mnie drogi żuczku bo tu akurat to raczej ze mna nie wygrasz....z tymi co sledza internet i przestepstwa internetowe...bardzo blisko współpracuje...oj,biedny szary człowieczku...ile w tobie żalu,nienawisci...chęci popsucia innym humoru....miałes sie nie pojawiac i...jako człowiek HONORU POWINIENES ZNIKNAC...widac honoru u ciebie niewiele...teraz sie nie dziwicie dlaczego zbanowano go na innych forach?
Zycze pomimo wszystko powodzenia w zyciu,radosci ze spełniana swojej pasji....mniej jadu...bo takim głupim postepowaniem niszczysz wszystko cokolwiek potrafiłes zrobic dla innych......zaczęłam pomalutku wierzyc ze sie zmieniłes...niestety...moze już czas na konsultacje...tak dla zdrowotnosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum