to nie zaden wkret ani zart - akurat nie zartuje. Zglosze sprawe do GIS-u .
Forma wprowadzania do obrotu jest tu dowolna i nie ma znaczenia czy odbywa sie to przez internet.
Co wiecej , mam nadzieje ze firma ze Swidnika zglosila swoje produkty i ma badania ...
Co wiecej jesli ktos wprowadza produkt i twierdzi ze leczy - to z urzedu podlega pod prawo farmaceutyczne.
Mam w dupie co tam sobie gaworzycie pod nosem.
Poza tym droga Jas - ja nic nikomu nie wysylam - dlatego z mila checia sprawe zglosze tam gdzie trzeba...
szater ostrzegam ciebie i twoje alter ego - to co tu robicie ma znamiona przestepstwa - jak bedziecie dalej ciagnac ten pic to sprawe zglosze do GIS-u .
Co bedzie dla ciebie przykre, bo raczej nie jestes anonimowa w sieci.
To rowniez ostrzezenie dla wlaciciela forum - udzial w przestepstwie ...
szczególnie szater , przynajmniej do momentu jak jej dorównasz w ilości napisanych postów, bo jak na razie jej do pięt nie dorastasz.
Widze Szater ze nowy nick sie zdenerwowal, ale wybacz nie mam ambicji bycia forumowym trollem
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 3:09 pm
...powiem tak...pokazałabym ci twoje miejsce w szeregu i wtedy przekonałbys sie z kim tanczysz ale wiesz....babcia powiadała..."nie mieszaj sie z plewami ...to cie swinie nie zeżrom"....rób jak powiadasz...życze powodzenia...CZŁOWIEKU BEZ HONORU....
Swoja droga jak bardzo teskinisz za ludzmi ,za nami tu ze pomimo iż nikt ciebie tu nie oczekuje,wielokrotnie żegnałes sie z nami ku ogólnej radosci....nadal wracasz z uporem maniaka.....samotnosc doskwiera? a u nas tak miło...wzajemnie sie wspieramy...moze nalezy zmienic taktyke i...
to nie zaden wkret ani zart - akurat nie zartuje. Zglosze sprawe do GIS-u .
Forma wprowadzania do obrotu jest tu dowolna i nie ma znaczenia czy odbywa sie to przez internet.
Co wiecej , mam nadzieje ze firma ze Swidnika zglosila swoje produkty i ma badania ...
Co wiecej jesli ktos wprowadza produkt i twierdzi ze leczy - to z urzedu podlega pod prawo farmaceutyczne.
Mam w dupie co tam sobie gaworzycie pod nosem.
Poza tym droga Jas - ja nic nikomu nie wysylam - dlatego z mila checia sprawe zglosze tam gdzie trzeba...
O czym Ty bredzisz człowieku? Jaka firma ze Świdnika?
Wiesz, znam naprawdę dobrego psychologa. Chcesz namiary?
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
a co to za ufo ten anonimowy vorden
Bo czytam te naklikane ostrzeżenia o donosie i mi spadły buty ze skarpetkami, a za nimi majtki
Zaplułam ekran ,rozmazałam makijaż ,smarknęłam ,pierdłam i ide po kawę
Człowieku zmień dilera lub bierz polowe
Ostatnio zmieniony przez Ewa-Jurek Czw Mar 10, 2011 3:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
co taki baran moze zrozumiec, jak by mial taki problem jak ja to by sie chyba pochłastal a matce irence z kalwari pomnik by postawil. awata dzieki za orzechy i jakbys nogl wyslac jeszcze smarowidlo mojej siorze bo to co wyslales to bylo dla niej tylko jjej podwedzilem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum