Wysłany: Wto Sty 02, 2007 11:10 pm
Antonina oby ta mikstura zadziałała, ja spróbowalem kremu robionego z miodu pszczelego, myślałem, że chociaż troszkę mi pomoże, taki zalecany na łusczycę, ale niestety u mnie odrazu dłonie robiły się czerwone i zaczynały piec, po 4 dniach odstawiłem krem, niestety to nie dla mnie
Witaj Antonia
A to ci pech,przeziębiłaś sie,a to nie dobrze jak dla nas.Oby ta mikstura z tą maścią Ci pomogły,wracaj szybciutko do zdrowia.
Ja jestem jakoś ogólnie cały czas przemęczona,nic mi się nie chce tylko bym cały czas spała.
A co do pani Ł,to jakby zaczęła u mnie zanikac,tzn.ładnie mi zeszła ale mam jeszcze pojedyncze różowe kropki.Ale w wyglądzie -niebo a ziemia-jak się mówi.
Zaczęłam chodzić na solarium,może to jego zasługa?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę Szczęśliwego Nowego Roczku
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 5:13 pm
Dziękuję Aniu, już mi lepiej .
Przypuszczam, że to strasznie długa tym razem i niewygodna podróż w czasie sztormu dała mi się we znaki. Odpoczynek we własnym łóżku zadziałał na mnie pozytywnie .
Ty też się nie przemęczaj i nie dawaj się choróbsku! Gorąca, pachnąca herbata z miodem w ogromnym kubku napewno dobrze Ci zrobi
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 6:41 pm
Daro, miksturka, którą dostałam jest na winie, również z dodatkiem miodu (do smarowania, nie do wypicia ). Gdybym nie widziała efektów, nigdy bym nie uwierzyła, że to działa! To nie znaczy jednak, że musi zadziałać na Ciebie czy na mnie. Mam ją, więc spróbuję i mam gorącą nadzieję, że ze skutkiem. O efektach Wam opowiem.
Izunia, cieszę się bardzo, że u Ciebie znika, oby na zawsze! Zyczę Ci tego z całego serca. Mam nadzieję, że pozostaniesz na forum?
antonia jak na miodku i na winku to moze da sie ja napic .....wracaj do zdrowia !!!!!!! ja tez teraz mam nadzieje, ze sie odemnie odczepila wscibska pani ł. i to na dlugo!!! pozyjemy zobaczymy
Jasne że pozostane na forum,jak mogłabym opuścic tak wspaniałe osoby
To właśnie tutaj dowiedziałam się wszystkiego o łuszczycy a nie od lekarza.
Dziękuję wszystkim za pomocne rady i mam nadzieję że ten rok będzie dla nas łaskawszy.
Pozdrawiam wszystkich
Zgapiłam to z innego regionalnego forum: ale czy ktoś z Wam może polecić jakiegoś dobrego dermatologa na śląsku??Bo ja przyznam szczerze jeszcze tu takiego nie spotkałam na moje nieszczęście;/Teraz chodzę do pani która oprócz sterydów to chyba nie zna innych maści;/;/
Pozdrawiam:)
ja tez mogłabym zapytac o to samo?? równiez oprócz sterydów i próbek b. drogich balsamikow to moja lekarka chyba nie zna nic innego:( ........a tak z innej beczki , moze kiedys zorganizowaloby sie jakies spotkanie "biefroneczek" ze ślaska i okolic???? co Wy na to ???????
Ewaa!Jak najbardziej jestem za:)Tylko, że albo szybciutko się zbierzemy i spotkanie odbędzie się w miarę szybko albo dopiero po sesji:)Czyli ok lutego:)
Pozdrawiam:)
A co inne biedroneczki ze śląska na to??
Witam:)
Długo mnie nie było no cóż sesja rządzi się swoimi prawami...
Ale na szczęście już po:):)
No i jak tam nasze spotkanie?Czyżby utknęło w martwym punkcie???:)
Pozdrawiam cieplutko:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum