Coś przymiera nam ten temacik I jakos mam wrażenie ze niestety ale nei wszyscy chca sie podzielic swoimi zdjeciami Ale ja i tak wrzuce swoje Moze innym doda to odwagi
jednak wiekszosc z was mowi ze to taka uciazliwa i ciezka choroba... u mnie byloby widac czerwona plame na granicy czona i wlosow i oprocz tego jedna maja w okolicy szyi. mowie o tych miejscach, ktore sa widoczne
bo jest uciążliwa. przez długi czas miałam nad brwią i pod okiem, ale mi zeszło. teraz na twarzy nie ma nic, głównie to na nogach, ale przecież dając swoje zdjęcie raczej ukażę swoją twarz, a nie nogi
I ktos mi powie ze mając łuszczyce nie można czuć sie pięknym ? Łokcie mialam nie zasłonięte i szczerze za przeproszeniem w nie wbijalam Na zdjęciu nie widać ale na lewym ramieniu tesh mi sie zaczeła robic Ł
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 5:37 pm
Kasiu, wyglądasz przepięknie, ale to panowie powinni Ci to mówić a nie ja . A co do łuszczycy, to czy ją widać, zależy w dużym stopniu od rodzaju skóry. U niektórych osób plamy są bardzo ciemne i bardzo się odróżniają od koloru zdrowej skóry i ci o wrażliwym charakterze łatwo popadają w kompleksy. Nie wszystkie dziewczyny chcą publicznie pokazywać swoje wady i trudno się temu dziwić.
linki otwieracie na wlasna odpowiedzialnosc, zeby nie bylo ze nie ostrzegalem, trzymac z monitor z dala od dzieci (grozi trwaly uraz psychiczny i shrekofobia), luster (unikniecie popekania) itp. zeby nie bylo ze nie ostrzegalem ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum