Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dermatolog we Wrocławiu
Autor Wiadomość
aga

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 8:52 am   

nie ma to jak wspólni znajomi! na Kamieńskiego byłam dawno, oj bardzo dawno , bo na początku 2003 r. Bardzo miło wspominam ten pobyt, wczasy bardziej niż szpital! Trafiłam też na fajnych ludzi, wesoło było nie powiem!

sharachek 

Wysłany: Pon Sty 15, 2007 3:38 pm   

ech...kamieńskiego...

Mój ostatni pobyt tam to przełom maja i czerwca 2006, wcześniej co pół roku w miarę regularnie:)

Kurka łuszczycowa...może się okazać,że znamy się nawet osobiście :)

to nawet raczej baaaardzo prawdopodobne...

fasolka

Wysłany: Sro Sty 17, 2007 11:28 pm   dr Baran

witam:)
miałam napisać jak było u dr Barana no więc piszę. Doktor nie jest jakiś bardzo sympatyczny ale też nie jest niegrzeczny,taki normalny starszy pan;)ale chyba nie o to tu chodzi żeby było miło tylko żeby było skutecznie(moje zdanie).
Dr zaproponował 5 tygodniowe leczenie. Pierwsze 2 tygodnie złuszczanie łuski i atakowanie Sorelem(glowa),na resztę ciała(łokcie) maść z cygnoliną. Następne 3 tygodnie lampy i Sorel. Do tego pierwsze 10 dni antybiotyki. Zobaczymy jak będzie ale jestem pełna nadziei :grin:
pozdrawiam

Czajosi

Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:17 pm   

aga napisał/a:
..... byłam dawno, oj bardzo dawno , bo na początku 2003 r. Bardzo miło wspominam ten pobyt, wczasy bardziej niż szpital!

Ja niestety byłem nieco wczesniej, bo w latach 98 -99 :) ale tez bylo fajnie :D I w kwesti odczucia jako wakacji potwierdzam w 100%. Hej

Paulina

Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:51 pm   

Polecam dr Bańko,przyjmuje na Nowym Dworze i w przychodni kolo szpitala wojskowego.Niedawno bylam w owym szpitalu...coz...to nie to co kiedys :neutral: Pamietam stara gwardie,to byli lekarze!Swietne efekty w leczeniu,zero sterydow i cudowne podejscie do pacjenta.Teraz...byle szybko,byle tanio,sterydy sa chlebem powszednim a lekarze...szkoda slow.Mlodzi,bez doswiadczenia,podejscie do pacjenta beznadziejne.Tylko ordynator jest w porzadku.Teraz planuje pobyt w szpiatalu na Kaminskiego,moze tam cos poradza.Wiecie moze ile czeka sie na miejsce i jak zalatwic wszystkie formalnosci?

Vesil 

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:01 am   

czy wie ktoś gdzie jeszcze oprócz ul.Chałubińskiego we wrocławiu wykonuje się naświetlania ??
dostałem skierowanie na TL01 na 10 razy, lekarz mówił że to kosztuje ok 10 - 12 złoty za 1 wizytę tymczasem na Chałubińskiego pewna "przemiła" Pani powiedziała mi : "18 zł od lampy" :???: jakby któś wiedział coś w tym temacie to bardzo proszę o informacje.

donpedro 
piotr

Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 1:05 pm   

Vesil napisał/a:
czy wie ktoś gdzie jeszcze oprócz ul.Chałubińskiego we wrocławiu wykonuje się naświetlania ??
dostałem skierowanie na TL01 na 10 razy, lekarz mówił że to kosztuje ok 10 - 12 złoty za 1 wizytę tymczasem na Chałubińskiego pewna "przemiła" Pani powiedziała mi : "18 zł od lampy" :???: jakby któś wiedział coś w tym temacie to bardzo proszę o informacje.

W szpitalu wojskowym, koszt to 10 zł za jedno naświetlanie

Vesil 

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 11:45 pm   

szkoda że dopiero teraz sie dowiaduje :( zostały mi jeszcze 2 naświetlania, niestety po 18 zł ;( ale dzięki :D następnym razem nie pójde już na chałubińskiego :/

Odpowiedz do tematu