Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Oddam za darmo
Autor Wiadomość
Ameigenen 

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 9:29 am   Oddam za darmo

Dzięki osobie z innego forum wpadłem na pomysł założyć temat w którym wszyscy ci, którzy mają do oddania bezpłatnie leki, maści, kosmetyki, sprzęt lub inne rzeczy pomocne w leczeniu łuszczycy mogli to ogłosić.
Na początek mam do oddania maść daivonex i emulsję squamax.

Ameigenen 

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 11:11 am   

daivonex wyślę panu Waldkowi mam już adres na mailu.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 11:29 am   

To teraz, niech p. Waldek trzyma kciuki, cobyś Swojego posta nie wykasował.... wcześniej :>

Jakby co, to dla mnie możesz dziś podesłać ...Alkazelcer ..Grzegorz wczoraj miałam :mrgreen: Miłego popołudnia :*

Ameigenen 

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 12:20 pm   

jas_17 napisał/a:
To teraz, niech p. Waldek trzyma kciuki, cobyś Swojego posta nie wykasował.... wcześniej :>

Jakby co, to dla mnie możesz dziś podesłać ...Alkazelcer ..Grzegorz wczoraj miałam :mrgreen: Miłego popołudnia :*

Aluzje zrozumiałem a te wszystkie twoje docinki pewnie piszesz po kolejnych imprezach. Na kaca pij sok z buraków, z kiszonej kapusty i jedz kleik z cielęcinki.
Zamiast być złośliwa, lepiej poszperaj w szafkach, może zrobisz dobry uczynek.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 12:48 pm   

Jeżeli stwierdzenie faktu, to to u Ciebie złośliwość, to ja już nic na to poradzić nie mogę, jak też nic doradzić :hmm: .
Co do imprez, bywają ale jakbyś tak troszkę poczytał, zamiast się złościć, to też pewnie byś się dowiedział.... alkoholu nie spożywam pod żadną postacią.... od lat. Alkazelcer, świetnie mi na żołądek robi.
Odnośnie szafek, to donoszę: po pierwsze dziś niedziela, po drugie na emeryturze jestem; szafeczki są u mnie tip top. Wrzuć na luzik, pociesz się słoneczkiem i pomagaj; takie spięcie, to bardzo ł. szkodzi i nie tylko..... czytałam. Pozdrawiam :*

Odpowiedz do tematu