Dzięki osobie z innego forum wpadłem na pomysł założyć temat w którym wszyscy ci, którzy mają do oddania bezpłatnie leki, maści, kosmetyki, sprzęt lub inne rzeczy pomocne w leczeniu łuszczycy mogli to ogłosić.
Na początek mam do oddania maść daivonex i emulsję squamax.
To teraz, niech p. Waldek trzyma kciuki, cobyś Swojego posta nie wykasował.... wcześniej
Jakby co, to dla mnie możesz dziś podesłać ...Alkazelcer ..Grzegorz wczoraj miałam Miłego popołudnia
Aluzje zrozumiałem a te wszystkie twoje docinki pewnie piszesz po kolejnych imprezach. Na kaca pij sok z buraków, z kiszonej kapusty i jedz kleik z cielęcinki.
Zamiast być złośliwa, lepiej poszperaj w szafkach, może zrobisz dobry uczynek.
Jeżeli stwierdzenie faktu, to to u Ciebie złośliwość, to ja już nic na to poradzić nie mogę, jak też nic doradzić .
Co do imprez, bywają ale jakbyś tak troszkę poczytał, zamiast się złościć, to też pewnie byś się dowiedział.... alkoholu nie spożywam pod żadną postacią.... od lat. Alkazelcer, świetnie mi na żołądek robi.
Odnośnie szafek, to donoszę: po pierwsze dziś niedziela, po drugie na emeryturze jestem; szafeczki są u mnie tip top. Wrzuć na luzik, pociesz się słoneczkiem i pomagaj; takie spięcie, to bardzo ł. szkodzi i nie tylko..... czytałam. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum