Witam wszystkich. Mam pytanie, co stosujecie na skórę głowy gdy pozbędziecie się już łuski. Chodzi mi o te czerwone plamy na skórze głowy jak łuska znika, chciałabym się tego pozbyć ale nie chcę żadnych sterydów. Stosowałam alpicort ale nie pomaga czerwone plamy na skórze są, co mogę zastosować?? Dziękuje za pomoc
Tak wiem czytałam i pisze o lekach które są na receptę(cocois i belosalic), choć jedno mnie zaciekawiło że na czerwone plamy maść ichtiolowa. Można nią smarować skórę glowy? Dziękuje
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 6:02 pm
Witam
Nie wiem czy już wiecie ale dowiedziałam się że podobno wycofują z aptek maść cocois czy może coś o tum wiecie ????
Może ktoś zna zmiennik tej maści ja ją używałam do głowy
Pzdrawim
Iwona
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 6:33 pm
Iwcia widze zes nowa na forum...kochanie nie trzeba pisac w kilku tematach tego samego postu...gdy napiszesz raz wszyscy ktorzy wejdą na forum beda go mieli jako "nieprzeczytany" czy "nowy"....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum