Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 12:32 pm
Oki hala tylko do mnie pisala z prosba o interwencje bo sie przestraszyła zes profil skasowała czy costam costam...
Co do mydla to tez sprawa dyskusyjna i indywidualna jednemu takie innemu inne bardziej odpowiada....musowo sprawdzic trzeba
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 6:45 pm
Dziękuję kochane , zakupy zrobione w DOZ, podoba mi się to i wyszło taniej niż inne specyfiki, odbiorę w aptece, GIT
kupiłam mydło siarczkowe mineralne i żel siarczkowy ,
Mam maść siarkową robioną na wyczerpaniu i po niej nie robi się łuska, szczególnie, jak chora, bo zauważyłam, że gdy Domi chora bardzo szybko robi się łuska , stąd wybór padł na buską
dzięki za pomoc
kto pyta nie błądzi
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 6:06 pm
Mnie jeleń mydło bardzo skórę wysusza, nie wiem jak mojej Dominice, a jak mama wracała ostatnio dwa dni temu ze szpitala to pielęgniarki kazały jej kupić szare mydło, ale nie jelenia, bo od niego ma sporo osób uczulenie ?
Narazie muszę ją leczyć z paskudztwa i pilnować tej łuski,
te preparaty są super, zobaczymy, jak dalej po ich stosowaniu będzie
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Lenka a gdzie można kupić prawdziwe szare mydło bo w sklepach nie widzę,ja jeleniem myje się od dość dawna nawet jak miałam bardo wysuszoną skórę i pogorszenia nie zaobserwowałam.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
mamy 5 całych dni bez neotigasonu i klęska plamy się rozrastają, łuska mimo smarowania narasta
Vit A+D3 i kwas foliowy niewiele dają
Ala wczoraj mi powiedziała, że woli mieć placki niż wypadające włosy i powrastane paznokcie
erytrodermia wkracza, pomyślcie cieplutko o moich dziewczynkach, proszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum