Witajcie małopolanie!!! Ja sama nie choruje na łuszczyce.Choruje moja ukochana córcia.Ma 14 lat.Dobrze, że weszłam na forum, bo wybierałam sie do ONClinik w Krakowie.Chciałabym poznac chociaz jedna osobe, która poddawała się leczeniu bioenergetycznemu i były jakies konkretne rezultaty??????????????
Córka ma łuszczyce głowy-stale i raz wyrzuciło jej zmiany na całe ciało.Po 8 miesiącach zmiany z ciała sie cofnęły.Obecnie ma kilka miejsc chorobowych wielkości 50 groszy na plecach.
Teraz szukam bioenergoterapeuty który mógłby ewentualnie jej pomóc.Czy macie jakieś doswiadczenia w takim leczeniu?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 4:30 pm
Nareszcie ktoś z małopolski
Witam i pozdrawiam
Muśka niestety nie mogę pomóc bo nigdy nie byłam u energoterapeuty.. jakoś nie wierze w czary mary ale może faktycznie warto spróbować.
Moze z tym zlotem to nie taki głupi pomysł.Moze w przyszłości dałoby sie cos takiego zorganizować? Jeden ogląd-zatępuje tysiace słów.Prawda?????
Mam zamiar spróbowac bioeneroterapii.Jakie beda rezultaty dam wam znać!
A czy ktos z was probował leków homeopatycznych?
Do czego dążę-chciałabym nieinwazyjnie pomóc Ani jak najmniej szkodząc.
Nie trzeba byc nastawionym niepozytywnie do mozliwości takiego sposobu leczenia.Posiłkując się znanym powiedzeniem-są rzeczy na niebie i na ziemi o których sie filozofom nie śniło-kończę i sercuchowato od ucha do ucha-pozdrawiam.
Lubię ludzi z poczuciem humoru.Przykro mi-ale ewentualna randka z Tobą zupełnie rozmijałaby się z celem.I jako dżentelmen/ tak mniemam /o mój wiek nie bedziesz pytał.
Dlaczego twierdzisz-że leczenie bioenergetyczne nie jest ok? Jeżeli masz jakieś doswiadczenia w tym zakresie to sie tutaj z nami podziel swoja wiedzą!!!!!
Co do zlotu-niekoniecznie tylko małopolska.Może ościenne województwa również????
Wymagałoby to organizatora i koordynatora.Może do tego ktoś sie przymierzy?
Pozdrówka ślę.
lubie szczerzyc zeby hehehehe co by mi to na dobre wyszlo hahahaha
Co do konkretow to jestem z malopolski miato T-ow ;P Wiecej nie podam w trosce o wlasne zdrowie, jeszcze mnie znadziesz zbijesz i co ? Mama z obcymi rozmawiac nie kazala
Witaj-mysle, ze jesteś z Tarnowa.Znalam z unnego forum kogos co tak hahał i hihał.Troche to było denerwujace ale koniec końców zawsze ratuje nas poczucie humoru i absurdalność sytuacji.Co tam z tym zlotem?Jakos nikt nie kwapi sie do zrobienia pierwszego kroku.Pozdrowka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum