Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 10:17 pm Witam Wszystkich :)
Witam Serdecznie wszystkich.
Mam na imie Mariusz i mieszkam w Będzinie. Dopiero w wieku 37 lat dostałem wysypki łuszczycy po silnej infekcji. Mam tez bóle stawów i stwierdzono Łuszczycowe Zapalenie stawów. Jeszcze nie dotarło do mnie to wszystko za bardzo i ciesze sie ze znalazłem to forum.
Na co dzien prowadze mała firmę budowlaną, lubie kino rower rolki narty oraz wędkowanie.
To tyle na początek.... Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich Was M
_________________ Nie wolno być po stronie zarazy....
Albert Camus
Witam Paweł. Pierwszy raz na jakimkolwiek forum piszę. Mariusz.
Mam trudnosci powem szczerze. nie wiedzialem ze to tak rozbudowane jest, ale podoba mi sie. Pozdrawiam i Milej NockiPawel,
Albert Camus
witaj Mariusz przejrzyj forum,cos Cie moze zainteresuje do zastosowania trzymaj się,będzie dobrze.moją córkę też wysypywało po infekcjach /anginie /na razie-odpukać nic nie ma .w zeszłym roku usunęła migdałki i od tej pory nic nie wyskoczyło.oby tak dalej a mnie sypie cały rok,raz mniej raz więcej ale zawsze coś jest pozdrawiam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 7:35 am
witam i ja za cholere nie wiem gdzie jest Bedzin .....ale jak siostra mówi .."pozdrów" znaczy wazny jest....bedzie dobrze...ze tak na wstepie sie leciutko przyczepie....strasznie szybko jak na polskie warunki...stwierdzono u ciebie łzs-diagnostyka trwa ....latami...bo to naprawde trudno odróznic łzs od rzs... buziolki
PS.A ten avatarek to twoje zdjecie w realu?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 7:40 am
Paweł to nasz admin-bardzo rzadko do nas zaglada a ten napis co widzisz to takie jego przywitanie dla kazdego....cos miłego
Jestes młody to dla ciebie internet,komp to pikus bos nauki i w szkole pobierał w danym temacie ...wyobraz sobie co przechodza tacy jak ja....całkowite samouczki...no przy wydatnej pomocy synców
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Paweł to nasz admin-bardzo rzadko do nas zaglada a ten napis co widzisz to takie jego przywitanie dla kazdego....cos miłego
Jestes młody to dla ciebie internet,komp to pikus bos nauki i w szkole pobierał w danym temacie ...wyobraz sobie co przechodza tacy jak ja....całkowite samouczki...no przy wydatnej pomocy synców
Nie wiem czy dobrze odpowiem, ale spróbuje... Jest to mój pierwszy raz odpowiedzi na forum. Nie mialem jakos potrzeby nigdy wchodzic czynnie na fora. ogladalem je tylko jako "gosc":) Dziekuje za mile słowa w moja strone , jest mi ogromnie miło:) Ciekawe czy dojdzie:) Mam nadzieje ze dowiem sie tutaj ciekawych rzeczy i poznam osoby życzliwe jak Ty:) Szater ty młoda jeszcze jestes... , ej weź przestań Pozdrowionka jeszcze raz ciepłe... Fajny masz AVATAR. Podoba mi sie:) Musze sobie zrobic ale jeszcze do tego dojde.... Milego wieczoru Mariusz
Albert Camus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum