Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 10:27 am
zasnęłam bo padłam zmęczona, ale zdążyłam zobaczyć upadek Ułamka che che , a wychował się u nas
speedek nie jest zły , tylko dobija mnie że nieraz mój m przesadza i wszystko inne schodzi na drugi plan, ale na urodziny chce mu zrobić niespodziankę i jechać z nim na mecz
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 8:16 am
...wczorajszy mecz to była masakra piłą tarczowa...jak Rafał grzmotną o bande...to prawie umarłam....dobrze nie jest sezon sie dla niego skonczył...bedzie operowany w Lesznie....bez niego...cieniutko
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:51 am
...i wiesci nieszczególne...Rafał ma złamane 2 kregi... do sportu już nie wróci....teraz modlimy sie aby wrócił do zdrowia...i nie został kaleką....rokowania rózne
Co do klubu....bardzo osłabiło to nasz skład a i morale zawodników.....
Ja miałam operowany kręgosłup w Piekarach Sląskich nie ma chyba lepszego szpitala w całej Polsce widziałam jak przywozili ludzi z drugiego końca kraju do poprawki
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 10:03 am
Rafał nie nadawał sie do transportu...bo co innego planowana operacja a co innego wypadek.Lekarze w Lesznie sa wyspecjalizowani w urazach typowo żużlowych....mają w koncu u siebie MISTRZA POLSKI 2010- UNIE LESZNO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum