ja uważam, że najlepsze jest szare mydło o po kompieli zwykła oliwa choć nie zauważyłam żeby inne specyfiki podrażniały mi skórę także nie boję sę żeli pod prysznic i płynów do kąpieli
Ja sobie ostatnio kupiłem mydło w płynie dziegciowe. To kuzynka co była u mnie jak brała prysznic to się zdziwiła co to za śmierdzidło Hehe wtedy pachniała tak jak ja
A wszystko to, co do kąpieli
szare mydło, delikatny żel do higieny intymnej, żel Emolium, Buskie SPA siarczkowe, olej rzepakowy - co kto lubi. Ważne, żeby po moczeniu stóp spłukać dokładnie i nawilżyć/natłuścić
Jedynie po oleju rzepakowym nie spłukiwać
a ja czy myję się emolium czy też zwykłym żelem pod prysznic, nie widzę różnic, praktykę mam dość dużą. Jedyny szampon który ładnie złuszcza i nawilża to z Kerium DS z La Roche-Posay, ale cholerstwo strasznie drogie
_________________ weź mnie w worek, wrzuć do wody i ucałuj dla osłody
Normalnie do kąpieli używam szarego mydła, a podczas leczenia żel Scalp& Body Cleansing Gel - polecam; świetnie złuszcza, działa szybko, pozostają tylko plamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum