takie bole moga byc jeszcze na tle nerwicowym co u luszczyka nie byloby dziwne...
ob ciekawe jakie masz :mysli:
Może tarczyca, rozmawiałem o tym z szater. Jednak najbardziej prawdopodobne będzie to że za szybko rzuciłem papierochy i za dużo w zamian jadłem. Wracając do łuszczycy jakie macie zdanie o diecie rozdzielnej, czyli jedzenie osobno produktów, które rozkładają kwasy a osobno te które rozkładają zasady.
nie mam zdania jem to co mi smakuje ogolnie - tzn. mam zaufanie do mojego organizmu
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 10:12 pm
Ameigenen napisał/a:
.....Wracając do łuszczycy jakie macie zdanie o diecie rozdzielnej, czyli jedzenie osobno produktów, które rozkładają kwasy a osobno te które rozkładają zasady.
Zasadę rozdzielności, dietetycy zalecają przy wszelkiego rodzaju dietach odchudzających. Czy ma ona wpływ na na ł., nie jestem pewna. Ale idąc droga dedukcji, to spożywanie "jednorodnych" produktów usprawnia trawienie; idąc dalej, "lżejsze" trawienie, to prawidłowa praca wątroby i lepsza wchłanialność w jelitach.
Ja tego na sobie nie sprawdzę, moja ł. ma to w nosie.... sprawdziłam. Schudnąć, chudłam, a ł. jak była, tak była.
.....Wracając do łuszczycy jakie macie zdanie o diecie rozdzielnej, czyli jedzenie osobno produktów, które rozkładają kwasy a osobno te które rozkładają zasady.
Zasadę rozdzielności, dietetycy zalecają przy wszelkiego rodzaju dietach odchudzających. Czy ma ona wpływ na na ł., nie jestem pewna. Ale idąc droga dedukcji, to spożywanie "jednorodnych" produktów usprawnia trawienie; idąc dalej, "lżejsze" trawienie, to prawidłowa praca wątroby i lepsza wchłanialność w jelitach.
Ja tego na sobie nie sprawdzę, moja ł. ma to w nosie.... sprawdziłam. Schudnąć, chudłam, a ł. jak była, tak była.
Hm. Jeśli chodzi o trawienie, to otręby z kefirem - najlepiej owsiane, sok pomidorowy - przynajmniej szklanka dziennie i czerwona herbata.
A potem jesz co chcesz
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum