Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 12:57 pm
Fonik otrzymałam dla Alusi dzielnej dziewczyny i Aguska super mamy.Poszo dobrze...wyniki...no własnie czekamy do nastepnego tygodnia...dobrze ze maja byc na poczatku....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wizyst była bardzo fajna,
Panika oczywiście była ale ogólnie Ala była bardzo zadowolona z wycieczki, zwiedziliśmy centrum Łodzi
Czekamy na wyniki, jak dobrze pójdzie to będziemy do Łodzi jeździć całkiem często
Wiecie co, żyjemy w takich durnych czasach, że zadziwia mnie bezinteresowna ludzka życzliwość
jeszcze raz dziękuję całym sercem
buziaki
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 11:31 am
Czasy może i durne ale za to jak ciekawe i zaskakujące
Już się cieszę razem z Wami, innych myśli moja świadomość czy tam podświadomość, nie przyjmuje w tej kwestii. Pozdrawiam gorąco
włosy już odrastają Krysiu prześwitów nie widać
Tyle, że cała skóra zajęta zmianami
Ala jedzie na zieloną szkołę w niedzielę, na 2 tygodnie, ciekawam, w jakim stanie wróci
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 8:52 am
Aga spokojnie ...w tamtym roku tez była...bedzie dobrze a poza tym czekamy na konkretne leczenie wiec suma sumarum.....wszystko bedzie super...ja tak czuje
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum