Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 4:03 pm
w celu?... żem mezatka....ale..w razie cus..to niech tam...bo ogólnie bardzo biżuterie lubie a i druzynowo potrafie działac...to tylko sprecyzuj o co kamann
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 8:13 am
dobra to moze byc czekolada
...ogólnie ja nie do lubienia jestem ino do słuchania
Czary powiadasz...urok ktos rzucił ....to pewnie swoim jadem sam sie zatruł...w magii wszystko wraca do rzucajacego...ze zdwojoną siłą
No wiesz bohaterowie tegoż oto :) filmiku odbiegają trochę od moich wyobrażeń na temat magicznych postaci , ale każdy przecież podążą swoją ścieżka ... peace
Twardo stoisz na ziemi tak.... co chcesz mi przez to powiedzieć , że poszukiwanie nowych znajomości na takiej stronie to jest coś nienormalnego , a normalnie jak poznajesz nowych ludzi w Internecie ... tak samo tylko tutaj bez zakłamania , mam dosyć zakłamania . Od początku mierzysz mnie swoją miarą , tak jak ty uważasz ma być i tyle , a ja mam inne podejście do tej choroby.
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 6:58 pm
Radek chłopie wyluzuj...chyba z tego wszystkiego straciłes jasnosc widzenia i umiejetnosc czytania ze zrozumieniem.....Puma to ostatnia osoba ktora cokolwiek narzuca czy strofuje .....matko ales sie chłopie zaplatał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum